Europa e mai aproape cu ei

Te-ai nascut pe plaiurile pe care alta data Stefan cel Mare tinea piept invaziei otomane in Europa si dupa ce ai crescut, ti-ai terminat scoala si consideri ca a pleca la munca in strainatate e o buna ocazie de a-ti indeplini visurile tale cele mari intr-o viata care pare conturata in culori mai optimiste daca alegi acest drum? Nimic mai simplu, aplica, obtine jobul si de restul ai scapat. Cu cine ajungi in siguranta in Europa iti raspund ferm cei de la Nicktrans Suceava, firma de trasnport persoane intern si extern, care avand o experienta acumulata in cei peste  12 ani de activitate au indeplinit dorintele multor alti romani.

colete

In tari din occidentul european ca Spania, Portugalia, Franta, Austria, Ungaria, Anglia, Belgia, Olanda si-au facut deja state cu experienta folosind rutele tarilor amintite pentru a deplasa in conditii de siguranta forte romani plecati sa munceasca in strainatate pentru a-si construi o cariera si o viata lipsita de griji. La fel este si cazul lui Cosmin, un tanar care dupa Bacul de anul trecut peste care a trecut cu bine a urmat cateva cursuri de formare profesionala si la momentul actual, tanar, serios, muncitor si cu ganduri marete se avanta in elanul tipic al tineretii in marea lume buna, unde el simte ca-si are locul sau. Sa-i uram succes, sa-l felicitam pentru stradania sa perseverenta, iar de drum bun, asta stiu bine ce si cum sa faca cei de la Nicktrans din Suceava ce-l vor duce la destinatie, lasand in urma parintii sai impacati cu ideea ca fiul le este pe maini bune.

De restul evolutiei sale depind doar caracterul sau format aici in tara si vointa de a-si iesi din matca unei societati care la inceput de drum printre adulti nu-i ofera posibilitatea de a-si croi drum dupa propriile asteptari, comparativ cu amicii sai din copilarie, care au luat si ei acelasi drum anii anteriori. La vremuri noi, decizii vin si impun fermitatea in alegerile facute asumat, restul, drumul pana la destinatie e presarat de drumuri pe care profesionistii le fac in siguranta, iar noul nu inseamna doar boom si soc prin diversitatea cu care poate descuraja initial acomodarea de la sine inteleasa ca necesitate prima. Perseverenta si tenacitatea in schimb, fac diferenta dintre cei ce par ca vor ceva si aceia care si stiu cum si ce trebuie facut pentru a obtine ce-si doresc. Restul e poveste care se experimenteaza pe parcursul etapelor ce se succed si dupa cum iti asterni ca sa dormi dupa ce-ai obosit muncind, cautand, incercand sa. Succes tuturor celor care ca si Cosmin aleg sa incerce!

Tagged

2 thoughts on “Europa e mai aproape cu ei

    1. ca in orice situatie, atentia e vitala. nu te poti gandi la ce va fi decat sperand la lucruri bune, prin urmare alegi in consecinta, nu sa eviti orice risc, dar sa te bucuri pe mai departe de orice. evident, aplicand prima propozitie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.