GTI TAXI- Simplu, rapid, modern, sigur si eficient

Ca sa ai mai mult timp pentru tine pe care sa-l imparti cu cine si cum doresti, e musai sa ai descarcata pe smart phone-ul tau aplicatia care te va ajuta sa nu mai irosesti timpul! Gata, ajunge cu asteptarea dupa troleibuz, tramvai, metrou, sau cu rabdarea macinata in timp de calatoria prin jungla urbana a orasului la volanul masinii proprii, cand n-ai loc de parcare mai pe nicaieri, ce s-o mai dam pe dupa gard, ai treaba la banca cutare, abia-abia gasesti loc de parcare hat departe! Daca risti, scoti din buzunar de te ustura, doar sa platesti plimbarea masinii tale de la firma care ti-a ridicat-o din locul unde n-ar fi trebuit s-o lasi deloc parcata, nici macar o secunda si nu e tocmai ok nici pentru buget si nici pentru statusul interior. Nu mai rezolvi nici treaba si dai si de belea! Vorba aia, ai treburi de rezolvat o zi intreaga si e de preferat sa nu ai de-a face cu evenimente nedorite, mai ales cand ele se cam bat cap in cap cu drumul de solutionare a prioritatilor tale. Ca de ai fi avut unde parca, nu erai neserios, nesimtit, iresponsabil sa risti amenzi, nu? No, cand toate aceste situatii despre care zic eu aici, s-au intamplat deja macar o data, stii sigur despre ce vorbesc,  daca nu, te felicit pentru seriozitatea ta, sau providenta de a nu fi fost altfel decat ocrotit de soarta si nicidecum penalizat de o rigoare civica ce musca din ce si din cine poate cu coltii ascutiti salivand dupa prada! Tie si cunoscutilor tai le spun asa: totul se rezolva mai repede si mai usor folosing tehnologia. Ai descarcat din timp aplicatia GTI TAXI, disponibila atat pe Google Play pentru Android, cat si-n App Store pentru IOS, si oriunde si oricand ai nevoie in Romania sa ajungi repede sa-ti rezolvi problema, aplicatia GTI TAXI, descarcata gratuit pe smart phoneul tau localizeaza prompt toate taximetrele disponibile in aria ta si timpul tau valoros pretuieste mult nu doar pentru tine! Ajungi la sigur, rapid unde ai de ajuns si feedback-ul e interesant ulterior de ambele parti. Vei dori acelasi sofer sau aceeasi companie de taximetrie de fiecare data pentru ca stii si ai experimentat serviciile si ai fost multumit, la fel de bine cum, nu doar pentru ca a zis cutare sau cutare, ci chiar tu ai dat peste un sofer care fie a condus prea incet/repede si ai ratat evenimentul unde trebuia sa ajungi in timp, fie graba si stilul haotic de sofat te-a dus in cu totul alta parte (politie pentru declaratii post accident, sau mai intai la spital pentru internare din cauza consecintelor accidentului cauzat de soferul in cauza), vei sti sa eviti soferul sau firma cutare de profil, in cazul in care interactiunile anterioare nu au multumit.
Nu e vorba despre malitiozitate, ci de set de valori pe care le apreciem fireste subiectiv, dar care in caz general au fiecare un larg cos de umplut cu limite valabile oricui, peste care nimeni nu trece cu vederea nimic cand e vorba despre actiuni care atrag dupa sine atentarea la securitatea si integritatea corporala, in cazul extrem. Ideea e, ca orice ai de rezolvat si timp nu ai de pierdut pe transort in comun, oricare ar fi el, cu aplicatia asta inteligenta si foarte utila, chiar apuci sa bifezi cu verde cele ce-ti propui, caci ai sanse mari sa ajungi cand si unde trebuie!
Cu cine ajungi, asta e treaba ei, a aplicatiei care te ajuta si-ti da informatii succinte despre proximitatea tuturor soferilor de taximetre de la toate firmele de profil ce se afla in aria ta. Eviti astfel intermedierea dispeceratului, comanda omului de la comenzi spre sofer si apoi raspunsul lui catre tine si care in majoritatea cazurilor nu-ti spune Urcati!, ci asteptati un numar oarecare de minute pana la sosirea soferului care-ti preia comanda! Deci, e mai simplu si avantajos asa pe direct cum se zice, da, deci fara intrmediere si timp irosit astfel!
Drumuri bune si solutionari tuturor celor pe care le aveti de indeplinit! Nu uitati, deci GTI TAXI, noua aplicatie de smart phone disponibila gratuit in Romania pentru Android (in Google Play) si prin App Store pentru Ios si ajungeti sa va rezolvati toate treburile, mai ales cand timpul de care dispuneti pentru asta nu va ajuta deloc. Ea in schimb da si va scoate de fiecare data basma curata! Da jos aplicatia Acum! E gratuit si ajungi rapid si usor unde ai nevoie, fara sa pierzi nicicum timp!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: