Castigul cel mai mare!

Proaspat sarbatorit in prologul anului nou, Tavi se refacea dupa obositoarea perioada a sarbatorilor, timp in care si fara s-o fi vrut cu tot dinadinsul, tot a trebuit sa se implice si sa fie pe rand convingator, negociator, cumparator, omul bun la toate, sufletul si inima petrecerilor la care a luat parte rand pe rand la prietenii din cercul sau de adolescenti. Acum, dupa anul nou si Rev-ul care a implicat prin el insusi o mare provocare mai ales pentru el, a mai picat si el la rand sa fie sarbatorit si cum deja simtea ca e prea multa adrenalina implicata intr-un timp redus ca dimensiune, nu statea decat in pat si dormea. Nu cadourile erau prioritatea lui, iar curiozitatea excesiva nu l-a caracterizat mai deloc in existenta lui ce a prins cheag chiar ieri si a devenit boboc printre cei mari intr-o lume deschisa multor posibilitati de exprimare. Cand Simona, prietena si iubita lui, caci cu partea de organizare a petrecerii organizate pentru el ea s-a ocupat din umbra, iar cand spre dimineata participantii care i-au cantat cinstindu-i tanarului intrarea pe usa din fata a oamenilor maturi, responsabili si rationali s-au retras in  dormitoare, ea l-a incalzit cu toata afectiunea de care nicio clipa in tot acest timp de cand se stiau din copilarie, nu l-a lipsit vreodata, doar ca acum relatia s-a redefinit in alti termeni. L-a vrut, iar el nu s-a simtit nicio clipa mic intre mari, ci cel mai iubit dintre semenii imprastiati pe planeta in care viata, odata ce descoperi ce e iubirea, chiar merita sa traiesti! Au devenit una, el, Tavi si ea, Simona, tinerii, de-o varsta, colegi de gradinita, de scoala, de liceu, acum de viata. Dimineata, cand el se pare ca iubit fiind cum nu fusese pana atunci, s-a odihnit putin si energiile i-au revenit de-ndata, Tavi pregatea deja pentru Simona micul dejun si-l aducea cu un sarut ce-i deschidea fetei ochii-n ziua-n care fericirea-i invadase trupul si intreaga fiinta de un sentiment placut si nemaintalnit de victorie ce-o transformase intr-o femeie sigura de iubirea omului pe care-l cunoscuse inca din frageda copilarie, pe masura ce iubirea ce-o simtea-i era si impartasita, iar asta nu putea fi egalata sau trairea asemanata cu orice fel de experienta anterioara.
– La multi ani, iubitul meu! Si dupa ce vom fi o familie, tot asa ai sa ma mai rasfeti, din cand in cand?
– La multi ani, iubita mea! Suntem deja, Simona, iar de mancat impreuna, la fel ca orice alta actiune pe care viata si noi ne-o propunem indeplinita, nu incape indoiala ca voi fi acolo, mereu!
– Parc-ai fi si-ngenunchiat deja!
– Nu ma grabesc, iubita mea, mai avem liceul de terminat si apoi viata are multe alte aspecte complexe ale sale, ce e cel mai important e ca ce mi-ai dovedit noaptea trecuta e fix pe profilul meu! Vom munci sa fim una si-n lume si-n fata cerurilor, pentru ca inimile noastre apartin celuilalt deja si sunt cel mai fericit din lume din punctul acesta de vedere! Un invingator e un campion, iar un winner nu poate decat sa tina stindardul mereu sus, pastrand nivelul sau de pregatire si fiind competitiv pentru orice fel de provocare viata i-o arunca inainte, el s-o poata depasi, repurtand laurii, florile si medaliile pentru reusita! Iar in ce te priveste, dupa ce gusti din acest dejun pe care eu cu aceste doua manute l-am pregatit, eu dupa ce gasesc (si cu gesturi propriu-zise se executa prin toate buzunarele!)…(unde-o fi?)…ce caut…
– (neterminand de mestecat) Ce cauti, iubire?
– Asta am cautat, pe tine te-am gasit si (radiant de zambitor si-mbujorat cat trebuie in obraji data fiind incarcatura emotionala a pasului ce tocmai urma sa-l faca)… ce zici (ingenunchind), vrei sa fii (oficial) a mea?
Imbujorata mai mult decat el, de ce intorsatura a situatiei soarta i-o pregatise, Simona n-apuca decat sa aseze dejunul deoparte si apoi sa-i sara fericita in brate, bravului ei camarad de viata ce facea primele semne ale unei devotiuni pe o cale nestrabatuta inca in viata lor.
– Sunt a ta forever, campionule, invingatorule! Si cu acest inel iti sunt pereche, sufletul meu ti-e tie-n palma, Tavi al meu, Tavi al meu!
…………
Vestea nu a ramas mult timp deloc stiuta doar de cei doi care o consimtisera in particular, iar printre si mai tinerii lor prieteni si amici, partea cu castigatul si cu invinsul le-a adus in vizor si alta latura a semnificatiei! Unul dintre ei chiar zise deschizandu-si telefonul si-n timp ce-si verifica mesageria, trecand in vizor si likeurile postarilor sale:
– Fratilor, de vreti sa castigati, se poate, intrati si voi cu blogurile in programul de afiliati. 2parale sau Profitshare va asteapta, pentru ca Dwyn.ro tine sa castigi si tu!
Portofoliul Dwyn.ro include peste 20.000 de produse disponibile online de la circa 200 de branduri internationale premium si tot Dwyn.ro ofera 2% pentru toata gama de produse, plus premii in bani sau vouchere cadou pentru cei mai performanti afiliati. Pusculita ti se umple pe masura ce tu afisezi si atragi cunoscuti in program! Hai sa castigam cu totii!
Noi am castigat deja!, exclama tanara cu-n zambet cuceritor si viral, aratand inelarul drept!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.