Planuri bune de viitor!

Atunci cand a revenit din strainatate, acolo unde mai intai a plecat sa studieze cu o bursa primita la facultate in Romania, Teodor Ionescu si-a spus inca inainte de a fi gata plecarea pentru specializare, ca are sa vina cu mare drag si dor de casa inapoi in tara, unde va aplica tot ce a invatat si perfectionat inafara ei, pentru ca lucrurile sa se miste in societate tot mai bine in jur, iar asta si datorita lui, Teo pastrase legatura cu amicii lui deveniti intre timp buni prieteni si printre care s-a numarat si Elena, iubita transformata peste ani din colega timida din prima banca de pe randul de la geam din clasele primare in aleasa inimii lui, alaturi de care simte ca va pasi impreuna doi ca unul prin lume si viata. De familie buna in istoria Moldovei de-a lungul timpului, aristocratia onomastica cu ancorare in istoric vine azi si-l indeamna pe tanarul scolit printre straini sa duca mai departe bunul renume al neamului sau in societatea timpului in care i-a fost dat sa vina-n lume.

IT-ist de calibru, dupa experientele acumulate in studiile urmate in regatul unit si Germania, Teo al mamei si Tedi al Elenei, asa cum este el alintat de cei dragi stia ca are nevoie de o noua casa, pentru proiectul sau cel nou, de cariera si de viata, unul care le imbina perfect pe cele doua in jurul persoanei pe care o iubeste cel mai mult pe lumea asta si alaturi de care va construi lumea lui pe mai departe. Cu si prin ea, prin urmare, o profesoara de limbi straine care preda la liceu in Iasi si care a fost total de acord ca atunci cand pentru planul lor de cladire a drumului impreuna prin lume si viata, orientarea gasirii cuibului  lor, el, Teo a sugerat Nouacasa.com, ea i-a sustinut imediat ideea si chiar a felicitat-o, vazand in descrierea paginii siteului cu pricina informatii mai mult decat convingatoare pentru ei doi aflati la inceput de drum impreuna. Cu banii adunati de el in colaborarile exterioare din timpul studentiei si ulterior acesteia, dar si cu ce nunta i-a mai cadorisit, comandarea dinaintea marelui eveniment pentru amandoi a cuibului lor s-a bazat fireste pe seriozitatea antreprenorilor ajunsi in cei 8 ani de cand deruleaza proiecte imobiliare de amploare in plin targ al Iesilor lui Eminescu cel de odinioara, sa-l inceapa la fel de increzatori si pe cel mai bun si mai promitator dintre ele, al cincilea. In cateva cuvinte, reperele sunt: Nicolina, facilitati care avantajeaza mai ales cuplurile tinere, aproape de statii de transport in comun, parc Esplanada Nicolina pentru plimbari si locuri de joaca pentru copii, acces proxim la educatie prin amplasarea locuintelor aproape de unitati de educatie la nivel primar si liceal, farmacii, spitale. Intr-un cuvant, ce-si mai poate dori un om, dupa ce un dezvoltator imobiliar ii ofera toate acestea la cheie?

Raspuns: nimic in plus! De ce? Pai pentru ca apartamentele sunt construite folosind materiale de calitate si respectand standarde si rigori de profil venite la pachet cu felul in care devoltatorii europeni o fac in lume oriunde construiesc, apoi mobilarea incaperilor e si de calitate superioara si ambientul final de bun gust si rafinament cum doar in filme mai poti ca sa vezi, iar cand toate astea iti pot fi accesibile daca alegi sa comanzi locuinta ta vizitand si ramanand initial uimit in mod placut de ce vezi acolo, ulterior convins de faptul ca vrei tot ce vezi acolo, Nouacasa.com te va onora cu cheile de proprietar si cu linistea unei bune alegeri pe care ai facut-o in deplina cunostinta de cauza, fara a-ti face vreo grija in privinta esalonarii transelor din costul de achizitie, pentru ca, asa dupa cum bine stim, in IT se castiga bine si da, chiar si la tine in tara! Iar cand Teo stie acum de curand ca micul Teo e aproape sa vina pe lume, alegerea facuta in privinta locuintei familiei sale e cu atat mai pretioasa cu cat facilitatile oferite de resort vizeaza cuplurile tinere. Ce poate fi mai placut pentru o familie tanara, cu bebe mic, decat ca la final de saptamana sa-si plimbe puiul in parc si sa-l vada crescand apoi, stiind ca locuri de joaca, scoala, plus alte repere importante sunt aproape de casa lui cea noua? Raspunsul se vede de departe pe chipurile lor de parinti tineri si frumosi, mereu zambind pentru copilul lor, caruia-i ofera tot ce-i mai bun! Iar totul porneste de la vatra in care vede lumina vietii, in care va creste in armonie cu tot ce poate sa-l ajute in viitor!

Tagged

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.