E mai bine

O mare dilema era pentru Dorin, felul in care va arata iarna aceasta, mai ales cand gandurile sale mergeau tot mai mult spre acasa. Relocat in capitala odata cu serviciul, impartea alaturi de colegul sau de apartament, chiria unui adapost situat confortabil intr-un cartier linistit al micului Paris. Cand Ovidiu a plecat in vara in strainatate, la pontul unui amic de-ai sai, greul a ramas pe umerii lui Dorin, care platea acum doar el toti banii, desi nu era genul de om expansiv care sa foloseasca intregul spatiu, iar timp de chefuri, ca sa adune amicii la meciuri unde berea sa curga fara numar si emotiile echipei favorite sa-i tina cu sufletul la gura pana la ultimul fluier al arbitrului, sau ca intre burlaci s-o faca lata de n ori.

Jobul si-l mutase in alt loc, iar programul il retinea tot mai mult si chiar si in afara agendei comune de serviciu, asa ca s-a apucat sa analizeze oferte si sa schimbe locul ceva mai aproape de noul job, iar pentru ca de cand venise in capitala sa lucreze si sa locuiasca isi adusese cu el si piese de mobilier si lucruri personale destule, avea nevoie si de cineva care sa-l ajute pentru cand va fi sa fie operatiunea mutatului. A analizat oferte si cand a gasit ce i-a convenit, atat ca pozitie, cat si ca pret, el a batut palma cu noul proprietar, a anuntat gazda lui de intentie si s-a pus pe cautat firme de mutari. Transport marfa Bucuresti tastat pe internet i-a revelat destule rezultate, din care ceva-i amintise de o formatie muzicala de tinere adolescente acum ceva vreme, lucru ce l-a facut curios in privinta Blexy trans speed transport marfa, iar ce a descoperit intrand pe site l-a multumit.

Drept urmare si-a programat mutarea, si-a aranjat si programul la serviciu in asa fel incat sa poata face relocarea din vechiul domiciliu fara a afecta agenda profesionala, acolo unde randamentul sau era de asteptat mereu sa fie la cote inalte. Acum e bine omul, mutat este, s-a adaptat si cu noul spatiu ce-i tine loc de acasa, iar acum sarbatorile de iarna, pomul de Craciun si tot arsenalul de zile incarcate de magia cadourilor si farmecul sporturilor de iarna ce vor fi timpul sau umplut la maximum cu adrenalina si satisfactie interioara in concediul ce va cuprinde un interval intins ca o punte peste cei doi ani, leatul si  Happy new year ce va reimprospata si timpul lui, umplandu-l cu si mai mult sens. Iar asta chiar e bine-bine!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s