Misiune indeplinita

Selma revenea dupa toridele zile estivale, timp in care a trebuit mai intai sa finalizeze proiectele in care era pionul principal la firma unde lucreaza, pentru ca sa se poata bucura apoi de linistea si distractia ingaduita de retragerea subtilain concediul pe care-l planificase inca de cand desfacea cadourile de Craciun sub bradul din camera hotelului alpin, inapoi intara. Conducea acum o delegatie a firmei ce avea in prealabil misiunea de a primi, cum altfel decat cel mai bine cu putintaun grup de straini, angajati ai firmei cu care colaborau de o buna perioada si de a trata si semna ulterior o intelegere extinsape alte proiecte si mai solicitante. Iar pentru ca echipa de tineri in cuget si-n simtiri pe care Selma si colegele sale oprimesc e formata din oameni care nu respecta protocolul lumii afacerilor, ci sunt mai intai de toate oameni cu si prin, pentru si alaturi de alti oameni, la fel ca si la celelalte intrevederi in Romania au convenit sa se acomodeze intai cu aerul si cu lumea si pulsul vietii luat la ora la care ajung, prin Bucuresti.

Si nu asa cu limuzina sau masini de firma si soferi cu bonete, ci cu masini inchiriate pe care chiar ei sa le conduca. KoolDrive a fost solutia optima aleasa de Selma care le-a facut oaspetilor pe plac, creandu-le ambientul necesar pentru ca acasa al lor sa fie chiar de cum coboara din avion pe aeroport. Masini de inchiriat Bucuresti au facut plimbarile la hotel, apoi prin centrul vechi, povestile la terase cu subiecte comune, firesti, personale, apoi filmul din Mall au creat deschiderea necesara destinderii tuturor acelor diferente pe care limba nationala, cultura si personalitatea fiecaruia le adunau laolalta. Iar pentru soferi obisnuiti cu drumurile dese si pe distante mari, traficul bucurestean nu a creat probleme nimanui, caci bucuria revederii cu partenerii romani intr-o capitala colorata de bruma culorilor coacerii a prevestit rodul colaborarii ulterioare, extinse si pe mai multe paliere decat anterior. Cochetele masini si libertatea sofatului printre blocuri multe si inalte si mai scunde, hoteluri cu oglinzi reflectand o dinamica a vietuirii oglindind sperante si implicare la cote mari in plin trafic surprinse toate le-au bucurat indelung sufletele celor din strainatate.

Mame si doar iubite, femeile din delegatia straina venita in Romania pentru a parafa colaborarea cu firma care a trimis-o pe Selma in capitala sa se ocupe cum stie ea mai bine de tot ce inseamna primire, cazare, havin’ fun cu oaspetii ca o gazda primitoare s-au simtit in largul lor in Bucurestiul in care, fara a mai ramane surprinsa, pentru ca deja viata a-nvatat-o cu multe experiente acumulate deja, vor mai reveni si-n vacante si-n treburi personale, nu doar cu misiuni profesionale in care timpul ramane totusi prea limitat ca sa nu vrei sa faci mai multe si pentru tine si pentru sufletul tau, dincolo de misiunile legate de job. Misiune indeplinita pentru Selma, punct ochit, punct lovit, ajutor ferm KoolDrive iar sentimentul e mai tare ca senzatia! De cool!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s