Drumuri bune!

Pentru ca este o persoana responsabila inca de pe vremea cand in copilarie era locomotiva care tragea dupa sine intregul convoi de vagoane format din ceilalti copii ai vecinilor, atat in fata blocului de la oras unde parintii ei munceau sa ofere copiilor o viata si o educatie mai bune, dar si in vacantele petrecute la bunici, unde ulitele erau batute si rasbatute de copii din zori si pana se-ntuneca, Mirela – vocea intai a grupului in care era, absolvise de curand facultatea si pentru ca era un moment important in viata ei, a stiut sa-l si traiasca la intensitatea cuvenita, bucurand stradania si suportul parintilor si prietenilor ei, veniti cu mic-cu mare s-o asiste la festinul cu prezentari, poze, robe, flori, pupaturi si-mbratisari prilejuite de sosirea dupa un drum petrecut temeinic pe altarul stiintei.

Educata de mica in spiritul eficientei si corectitudinii, ca doua atribute-cheie ale reusitei prin seriozitate si daruire in orice lucru facut de la care se asteapta rezultatul dorit, Mirela si-a dezvoltat de timpuriu creativitatea si imaginatia, pasind cu pasi fermi inainte de a fi ajuns la gradinita la cursurile cu iz artistic de la Palatul copiilor, unde sub bagheta profesorilor devotati descoperirii tinerelor talente si-a urmat pasii inspre vocatia artistica, ce i s-a pliat mereu pe sufletul ei luminos. Iar pentru ca a fost intotdeauna preocupata sa bucure in jurul ei cu cantul si dansul ei, inca din liceu participa la evenimente artistice de pe urma carora a adunat pe langa aplauze si imbratisari calde, multumiri si premii, drumul sau a avut mereu punct de sosire scontat.
Bine gestionat, bugetul acesta i-a asigurat prin seriozitatea muncii depuse cu pasiune o situatie de autonomie financiara fata de parintii si restul familiei sale, situatie diferita de majoritatea colegilor sai de facultate, obisnuiti sa fie sponsorizati indeaproape de preaplinul bunatatii parintilor. Atitudinea aceasta de vadita maturitate, prin seriozitatea afisata ferm in toate aspectele vietii a facut-o sa fie atenta, ferma, punctuala, devotata scopurilor sale si sa inteleaga importanta pregatirii fiecarui succes cu pasii implicarii in efortul depus pentru a transforma dorinta in realizare.

Asa ca, dupa ce inca din liceu si-a platit singura scoala de soferi auto, odata ajunsa la facultate avea deja masina ei, isi luase si job si incepuse o noua viata in capitala, nelasandu-se coplesita de
atributii si indatoriri, ceva mai multe ca in liceu. Ca timpu-i e mereu insuficient pentru chiar toate cate le vrea zilnic indeplinite, trebuie sa se adapteze si sa fenteze putin timpul, salvand secunde pretioase din fiecare activitate pe care o asuma in agenda ei. Pentru reinnoirea politei de raspundere civila auto, n-a mai ezitat si RCA online a fost pentru programul ei incarcat o decizie foarte inspirata pentru care se felicita alegand-o. Oricine o intreaba, recomanda aceasta solutie pentru ca salveaza oricand timp pretios pentru agenda oricarei persoane, indiferent de incarcatura activitatilor de peste zi, nimanui nu strica sa aiba timp pentru sine de umplut cu ce se vrea, iar nu cu drumuri si asteptat la cozi, mai ales vara in capitala. Buburuza ei se strecoara cu perspicacitatea soferitei deprinsa cu volanul inca de mica, atunci cand tata si bunicul ei o solicitau sa dea pedala cand reparau cate ceva la masina, iar ea se simtea onorata sa ocupe scaunul soferului, desi nu ajunsese inca la scoala.

Tagged

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.