Lasa-te pe maini bune!

Se gandea mereu la Artemis. Zeita vanatorii si a cuibului padurii la vechii greci ii reda prin atributele forte ale supravietuitoarei oricaror teste ale vietii mintii sale afectata de prea mult aplomb din cotidian, unde program profesional il rapunea acum mai mult ca niciodata pentru ca ea nu mai era in viata lui. Viata i-o luase cand un accident a aparut si i-a oprit drumul ei spre Sinaia. Nici acum cand povestea lor se sfarsea asa ciudat, de neinteles de ce asa si de ce atunci, cand ea pleca spre Sinaia doar ca sa incerce sa dispara din viata lui pentru ca o portita mai aurita parea ca i s-ar fi deschis prin alta partida masculina mai tentanta el nu si-a revenit in fire, desi el i-a adus trupul inapoi acasa, el a urmarit tot, a cerut sa nu i se mai faca autopsia date fiind conditiile producerii teribilului impact in urma caruia carnagiul s-a produs, i-a spalat trupul, singurul ramas marturie a marii treceri din aceasta viata, a comandat sicriul, a stat treaz in timpul priveghiului si viata dupa inmormantare i s-a injumatatit.

Acum este un avocat care se simte nedreptatit de justitia divina, insingurat, merge la terapie in fiecare saptamana la consilierul gandurilor sale cu care adoarme meu, ce-i drept, nu in fiecare noapte si incearca sa-si depaseasca anxioasa perioada citind, facand jogging, detasandu-se de scandaluri si probleme solutionate de el ale altora, pentru ca vacarmul acestor framantari nu-i fac bine deloc. Si cat timp saptamanal, in weekend pe seara se vede cu prietenii sai la povesti ca sa faca locul intamplarilor si faptelor de indeplinit pentru saptamana care vine mereu, primeste mereu sfaturi ca acestea care-l trimit in a cauta golul sufletesc in compania altei femei. Barbatii din preajma sa il sfatuiesc ca matematic sa judece problema din perspectiva celui care are solutie alternativa, in caz ca tinde sa semene cu episodul care i-a rapit-o si lui si vietii pe adorabila Gina. El sta chiar si se gandeste bine la profunzimea care la suprafata discutiilor nu se arata si intelege un lucru: muschii atunci cand sunt lucrati la sala obosesc. Limpede e faptul ca niste maini suave si catifelate care l-ar mangaia asa cum se face ca trupul sa se binedispuna si linistea sa-i coboare iar in suflet ca printr-o palnie nevazuta i-ar prinde bine ca sa-i faca masaj. Dar unde si cum, ca parca n-ar fi dispus sa spuna antrenorului de la sala, ca om ce cunoaste bine anatomia si muschii, ca-l tine intercostal si ca femuralii sai sunt solicitati in urma exercitiilor cu haltera in spate. Subtilitatea lui Sebi, colegul sau din liceu care acum are afacerea sa si familia lui bine legate, o intelese intr-o noapte cand rasfoia ceva pe net in cautarea unor documente profesionale. Atunci isi spuse in sine Evrika! si intelese ca masajul profesionist se face in salon si a scris Artemis pe motorul de cautare care-i explica de unde vine numele si el suradea la datele antice, dar mai apoi cu o scanteiere in priviri zise Asta e!

Un link il ducea pe www.masajclub.ro/en, locul unde mainile artistelor care se pricep sa ia durerea de orice tip cu palmele deschise binefacerilor trupului tau robotit peste masura te duc in al noualea cer si cand te aduc apoi la loc cu mintea pe patul de masaj esti ca nou iar. Randament profesional, vuiet interior care pleaca de pe umerii lasati si in loc ramane fiinta cu tonus si cu o relaxare totala care alunga nori si zapaceala. In plus consilierea psihologica nu poate avea costanta simplelor intrevederi rutiniere din cabinetul medical, daca atmosfera nu e si ea detasata astfel incat sa fii neretinut de nimic si sa te lasi pe maini bune ca sa-ti fie si mai bine. Asa ca Victor a intrat pe site si si-a ales-o pe Diana, corespondenta fecioarei care supravietuieste si apara padurea si vietatile ei cu imaginea luptatoarei pentru apararea celui mai firav, care-i va repune la loc tonus fizic si-o bunadispozitie mentala castigata prin suavitatea atingerilor cu iz erotic, dar nedepasind niciun fel de limita a decentei sau demnitatii umane, ci reconfortand si dand curaj inapoi in omul coborat in sine sa-si intalneasca personalitatea de dinaintea unui prag psiho-emotional caruia nu i-a rezistat cand s-a concretizat in viata lui. Si asa Diana l-a facut pe avocatul inchis in sine si neinteles luminos la loc si evenimentul care i-a furat jumatatea vietii acesteia a devenit suportabil cata vreme a fost inteles si prin porii pielii care acum respira sanatate si relaxare, tonus si putere!

Tagged

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.