Epilarea definitiva te reprezinta si mai bine!

Familie de sportivi, sotii Doru si Iulia Neacsu sunt mereu tineri in cuget si-n simtiri. El militar de cariera, ea antrenoare de fitness, gym, volei si profesor de educatie fizica si sport au miscarea in sange. Activi cum sunt ei de cand se stiu si se stiu bine din copilarie impartita in cartierul aceluiasi oras de munte au sportul, conditia fizica, motricitatea si spiritul de invingator atribute forte ale personalitatilor puternice care-i caracterizeaza. Orice pas care ascende se spune ca in viata nu e deloc usor si ca el de regula presupune prin incercare si o straduinta care lasa urme. Urmele astea traduse in transpiratia care vadeste straduinta nu e doar atributul incepatorilor si novicilor ci firesc este ca orice trup asa cum respira sa si transpire. Cand dincolo de greutatea corporala purtata de colo-colo si implicata in fel de fel de aplicatii tehnice si fizice comportand eforturi fizice apreciabile sudorii sunt acei pasi urcati pe branci, dar urcati pe calea nu de fiecare data cea mai usoara si cu atat mai valorosi si apreciati.

Cand pilozitatea constati ca dincolo de factorul estetic pe care-l impieteaza, mai incurca si altceva, de pilda sa defineasca acuratete in libera exprimare a miscarilor de care jobul tau are nevoie, devii open minded person si te adaptezi din mers unei tendinte care nu sta deloc pe potriva traditiei, cand ii observi pe propria piele avantajele. Asa ca Doru, cat este el de gradat si de bine pregatit din toate punctele de vedere, cand Iulia i-a vorbit despre avantajele epilatului definitiv cu tehnologia IPL n-a zis deloc nu afland ca aparatele se pot folosi si acasa si deci nu e nevoie sa pierzi timp pretios la salon, a spus DA, ca atunci in urma cu 10 ani in fata ofiterului starii civile si a preotului care le-a oficiat cununia in fata unui cer care le zambea cu raze de soare in parcul in care buni prieteni i-au sarbatorit pe ei ca persoane speciale si iubirea lor sincera. Doru a beneficiat astfel de o mai buna adaptare in misiunile care implicau purtarea castilor de emisie atunci cand se afla in misiuni cu riscuri foarte mari, iar lipirea acestor dispozitive direct pe piele-i creau de fiecare data neplaceri la modul la care el este un paros de felul lui.

O doamna iubita de el, Iulia este cu gratia ei feminina vadita, dincolo de barbata care pregateste la sala de sport si fete si baieti si sportivi si amatori care vad in exercitiile fizice nu doar un moft sau o poza de viata, ci sanatate curata, n-are cum fi altfel decat mereu pregatita in orice fel de postura s-ar afla. Pentru ea achizitia noului aparat Silk’n Flash & Go Luxx a insemnat timp foarte pretios castigat pentru ea, casa si fammilia ei, pentru gatit, cinat plus toate celelalte activitati feminine de care este intr-o masura asumata o femeie-sotie-mama-gospodina la ea acasa. Cele 120000 de impulsuri pe care energia luminoasa o emana zonei pielii unde este plimbat aparatul pe trup actioneaza ingenios asupra celor trei aspecte graduale ale evolutiei firului de par in zonele in care acesta apare si de unde ne dorim sa-l indepartam pentru a fi mai liberi si neingraditi de el in tot ce facem, cata-, telo- si anagen. Spre deosebire de epilatul comun, folosind ceara, sau chiar lama indiferent de zonele pe care le dorim simple si fara disconfortul estetic, termic, sau de alta natura, epilarea definitiva asigura confortul interior al pielii si intregii fiinte care astfel poate sa faca mai simplu si mai usor o seama de actiuni pe care inainte de asta le facea mai dificil. 

Lui Doru misiunile ii sunt floare la ureche acum, antrenamentele curente ii faciliteaza miscarea si accesul chiar peste tot, iar acasa cand se intoarce la femeia vietii lui, serile romantice pe care ea cu atata grija i le pregateste pentru ca-l iubeste de cand erau copii si se jucau pe-afara sunt tot ce-si poate dori un om mai mult. Arta si iubire. Cand misiunile se-aduna, petalele de trandafiri de pe hol si pana in patul in care ea-l asteapta cu pielea catifelata si o privire ce cheama la iubit foc iese, caci Cupidon i-a nimerit cu sageata si pe unul si pe celalalt!

Articol participant la SuperBlog 2014.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.