Cu media tot inainte! Punct!

From your power combined, I am captain www! Si daca in vremuri cand a fi scris o carte insemna ceva ales, iar mana atent dirijata de o minte ce-o comanda reveleaza foi pline de litere insailate in panza cuvintelor din propozitii ce duce de la inceput spre o finalitate sensul, timpul alocat scrierii era unul care insemna urcat pe branci trepte spre iluminare, astazi era informatiei digitale grabeste momentul scrierii si face rezultatul dorit aparut si palpabil mult mai iute! Daca a fi pus sigiliul familiei domnesti prin nascare pe o coala de hartie scrisa cu pana inmuiata in cerneala epistola ajungea la destinatie prin porumbei, sau caii postalioanelor care acopereau distante si mici si mari in timp cat mai rapid posibil, totusi punand rabdarea la grele incercari, astazi tehnologia informatiei, conexiunea la internet, routere wireless, computerele inving timpul si mai bine! 

Rezulta de aici o implicare aparent mai putin subiectiv-personala a omului care tasteaza, o personalizare mai putin aparte decat parfumul inmuierii acelei pene in cerneala care grafiaza coala de hartie aliniind si inclinand stil si ton al scrierii, caligrafiind personal, punand amprenta care comunica dincolo de textul ce ramane sa transmita mesajul inclus, dar asta doar in aparenta faptului ca tiparul grafierii nu mai contine atingerea aceea a mainii si obiectului care scrie atingand la randu-i foaia de hartie, care acum este doar o coala, virtuala de computer, laptop, tableta. In schimb albul orbitor uneori si pe alocuri insinuand ideea care preseaza mental orice minte care exprima prin cuvinte dovada muncii sale, sindromul foii imaculate, nescrisa, fara ganduri si idei imprimate, sau puse pe hartie anuleaza aparenta neutralitate a textului, adica lipsa atingerii mainii celui care scrie idei pe foaie prin timpul de scriere. Tastele scriu parca singure atunci cand digitatia devine curenta tot mai mult la varste din ce in ce mai scazute, iar ca exercitiu al scrierii cand nu-ti impui a crea sensul din prima ci de a culege mai intai cuvinte pe care le mai asezi sau slefuiesti ulterior inseamna eficienta maxima, pentru ca ideea apuca mana sa o transpuna din comanda fulgeratoare a mintii care e posedata de daimonul inspiratiei, muza care se defineste uneori imbracand formele unei fiinte de gen opus celui care scrie, alteori e o entitate cu sau fara nume, existenta, o traire aparte, greu de exprimat prin forma conturata.

Flavius e un tanar ingenios si cu o inteligenta emotionala superioara multor adolescenti din zilele actuale si desi el nu-si permite sa aiba totul de-a gata doar pentru ca s-a nascut intr-o familie bogata care e la fix si da ora exacta in vestimentatie de lux si tehnologie si masina si toate gadgeturile la moda, el gandeste mult, scrie, depaneaza orice si e priceput si uite-asa se face ca-ntr-a zecea de liceu doar fiind el stie ce-nseamna banul. Si mai stie cum se castiga! Si cate sacrificii face ca sa poata sa aiba ce vrea el. Iar ce vrea el e o viteza buna a netului de-acasa, oferte hard-diskuri ok ca pret si utilitate crescuta pentru ce-i trebuie lui, scris, filme si programe de muzica pentru care ramura artistica el sacrifica multe ore de nesomn si de repetitii alaturi de colegii sai de trupa. MediaDOT.ro e locul de unde el se lauda mereu ca nu pierde oferte ba de una, ba de alta din ce mai are nevoie in munca lui. Procesoare, oferte SDD si toate cele aici le gasiti si voi! Intrati sa vedeti!
Articol participant la SuperBlog 2014.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s