Fa-ti orasul remarcat si noul Toyota Yaris te duce-n patria romantismului

Genial in oras, fericit oriunde, noul Yaris de la Toyota te surprinde mereu si mereu. Pentru ca esti tanar in cuget si-n simtiri si te redefinesti cu fiecare clipa in care adulmeci aerul mai uscat sau mai umed, functie de anotimp si caracteristici meteorologice de moment care prin natura lor te iau pe nepregatite uneori de-ti vine mereu sa spui c-a-nnebunit lupul cu vremea si cu vremurile prin care vietuiesti, incerci ca orice prelungire de gand, idee, fapta din tine desprinsa inspre exterior sa vina sa stampileze mentalul colectiv cu eticheta original lipita tie, Toyota vine sa-ti aminteasca defaptul ca te poti procopsi cu o frumoasa excursie pe care o meriti din plin daca si numai daca te inscrii in concursul pe care constructorul nipon de masini il desfasoara intre 13 octombrie si 10 noiembrie anul curent sub deviza Yaris in orasul tau!


Cum ce trebuie sa faci odata ce te-a captivat interesul anuntului pe care-l auzi prin oras cand intre job sau revenitul de acolo inspre casa, caravana poarta prin marile orase din tara mesajul care intampina cetatenii cu voie buna si nu numai, nu e decat simplu urmareste defilarea tanarului motorizat cu nume de Yaris si surprinde-o in fotografii oriunde in orasul tau sau filmeaza farama de timp viu unde naturaletea masinii umple locul acela de firesc si culoare animand viata in agitatie sau calmitate monotona urbana. Si k tine sau ca voi, da-ti, sau dati-va orasul mai tare si karaoke sa se-auda-n difuzoare peste vai si creste-nalte ca Toyota Yaris-i cel mai tare! Si-n culori silentioase, motorasu-l duce bine, peste munti si dealuri si coline, de la Universitate si pana-n Poiana, unde partie de sus sa ceara pan-ajunge jos la sosire dup-o reusita trasa!
Daca esti sau nu sofer, dar in cercul tau de prieteni este cineva ce poate face drive testul unde in orasul tau esti invitat sa iei parte pentru a intampina cu bratele deschise noile imbunatatiri permanente pe care inginerii priceputi ai constructorului nipon de autoturisme Toyota ti le-au pregatit, hai in perioada mai sus-anuntata si fa-ne dovada pentru ochi si pentru minte, adica fotografiaza noul Yaris in orasul tau, sau filmeaza cateva secvente unde Yaris isi etaleaza maretia lui limmitata la o caroserie care foloseste eficient ergonomic si cu mare pretuire pentru mediu ambient caii putere si noxele pe care le emite in asa fel incat silentiozitatea motorului sa-ti confere dincolo de alte ingrediente tehnice avansate accesul unde vrei tu in aglomeratia urbana, in locurile de parcare putine si inexistente uneori, facandu-ti imposibilul posibil!

Surprinde tu deci toate astea intr-unul din marile orase unde caravana Toyota Yaris de deplaseaza, adica București (reprezentanțele din vest, sud, nord), Bacău, Baia Mare, Bistrița, Brăila, Brașov, Buzău, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Focșani, Iași, Pitești, Ploiești, Sibiu, Suceava, Timișoara, Tg. Mureș, inscrie-le in concurs si poti castiga premiul cel mare, o excursie la fabrica auto Toyota Yaris din Valenciennes – Franta, locul unde chiar iti doresti la urma-urmei sa fii, dupa un an intens de munca depusa asiduu si mici placeri amanate cu timpul inspre finalul de an, care chiar pe tine te poate noroci cu o calatorie neplanificata, dar dorita si binevenita cu aceasta ocazie! Hai, ia-ti telefonul mobil si/sau aparatul foto cu tine, nu uita de permisul auto daca detii unul si iesi la atac pasnic pentru ca toamna asta plina de roade pentru cine a stiut bine semana primavara, acum se culeg! Si la urma-urmei, de ce sa nu fii tu cel ce face calatoria asta in Franta? Succes si impliniri! 

Articol participant la Super Blog 2014.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.