Obiectiv indeplinit: Aygo, mereu te duce unde vrei!

Obiectiv este un tel. Obiectiv este generic, neutru, general, detaliat, personalizat, insufletit, viu, nota aparte, special. Si de privim lucrurile ca subiecti, prin ochiul care e menit sa vada tot obiectiv analizam si clarificam inainte de a exprima o atitudine raportata la o tematica. Alteori devenim printr-un obiectiv al camerelor de luat vederi simpli subiecti despre care se spune aia sau ailalta, suntem supusi analizelor generale, iar hainele atributelor ce ne definesc sunt indepartate de opinia reporterilor. Dar cand avem doar 18 ani, suntem mai liberi ca niciodata si sansa de a primi cadou o masina noua speciala, obiectivul nostru nu mai e decat acela sa facem totul cat mai bine si sa facem din Go fun yourself! o adaptare a dictonului latin carpe diem. Si totul pus in ecuatia faptului ca tineretea e o virtute de care nu faci abuz dar pe care o explorezi intre cer si pamant, facand din primul limita suprema a vietuirii, bine ancorat cu picioarele pe pamant, sau pe pedale si drive your way oriunde spre cele care te cheama sa te regasesti in tot ce esti, simti, respiri, esti!


Asa si cu Dragos! Nici bine n-a facut 18 ani si adolescent vaccinat si deloc mic printre cei mari de acum, are la 1,89 m un destin frumos inainte. Este portarul echipei masculine de handbal a orasului, a dat de permis si cum parintii-l sustin de mic in tot ce face, i-au facut cadou noul Aygo de la Toyota, o masina mica, eleganta, frumoasa, accesibila pe orice fel de drum si pregatita sa se distreze alaturi de cine o conduce de fiecare data cand se demareaza pentru un nou drum. Aygo de parca ai ego, I (am to) go, sau pe chinezeste ai = love in engleza! Numai atribute pozitive definitorii ce transgreseaza lingvistic barierele perceptive, iar la capitolul tehnic lucrarea inginerilor companiei nipone a devenit deja o arta de cand constientizarea preocuparii tot mai vadite pentru reducerea consumului de combustibil care sa produca si mai putine emisii poluante e deja branduita de constructorul de masini din tara soarelui rasare. Inovarea inginerilor niponi mai vine si sa cucereasca inimile soferilor din toata lumea cu cinci variante de personalizare a modelului Aygo, X, X-cite cu o dotare provocatoare, X-play, X-clusive si X-wave.

 

O masina toata plina de iubire, personalitate puternica, morala si careia-i pasa de toti ceilalti atunci cand e sofata, care nu cocheteaza periculos, ci care merge la sigur pe drumul pe care ai ales s-o conduci si care prin accesibilitatea cercului de bracaj de doar 4,8 m fac din parcarile si accesul in spatii minuscule in jungla urbana si nu numai o garantie a faptului ca nu doar ca te strecori, dar incapi oriunde iti propui sa ajungi! De asta s-a convins el insusi, Dragos cand weekendul trecut a fost plecat cu iubita la munte si aventura lor montana nu s-a referit la accesul pana la pensiunea unde au fost cazati, ci la faptul de a se fi distrat frumos, tinereste doar ei doi, departe de cantonamentele masculine ale lui sau scoala si meditatiile ei pentru accederea la facultate! Cand pe platoul lumii, o masina te duce in siguranta pe tine si jumatatea ta, clipele petrecute impreuna sunt o adevarata incantare si timpul se dilata pe masura sentimentelor ce se-mpart cu caldura inocentei tineresti in sarutari si dezmierdari ce inalta spiritele si transforma omul obisnuit in zeu nemuritor in acea clipa sublima a impartasirii iubirii. Ceea ce e supremul obiectiv pentru orice muritor. Sa iubeasca si sa fie la randu-i iubit. Iar atunci obiectivul ti l-ai atins! Aygo iubeste s-o iubesti si s-o conduci peste tot!

Articol scris pentru Super Blog 2014.

2 thoughts on “Obiectiv indeplinit: Aygo, mereu te duce unde vrei!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.