Buticul de cadorisiri pentru artisti mari si mici

Actor ce este la un teatru de provincie, prietenul meu Matei Jula are acum o vara mai putin obisnuita daca e sa privim retrospectiv si sa vedem verile anilor trecuti cum i-au fost. Are pentru un turneu in care a fost cooptat sa participe la un festival artistic in Europa o droaie de texte de repetat si scenariile astea, credeti-ma, nu-s deloc usoare. Piese din patrimoniul cultural clasic al tarii noastre, jucate si rasjucate pe scenele marilor teatre obisnuite ale oraselor tarii, ca si in buricul Bucurestilor, dar si piese de factura internationala fac obiectul preocuparilor sale alese din ultima perioada. El e un fumator invederat. Colegii cu care merge sa joace si sa incante zilele viitoare de luna care urmeaza romanii tarilor europene prin care turneul artistic va trece i-au si facut in cateva randuri la repetitii farse care mai de care mai stupide si neavenite varstei si experientei de viata unor generatii de oameni care nu-s prea noi. In ideea lasarii de fumat.
Orice tigara, daca e dimineata cu atat mai bine, orice om fumator o asociaza inevitabil cafelei langa care pentru scurt timp isi aloca ceva din rabdarea cu care bate la usa zilei ce se arata timid in prag de timp. Pentru ca nu face un efort deosebit vara si nici abuz nu se mai poate spune ca a facut vreodata, nici acum nu obisnuieste sa cafeleasca prea mult. Nu face bine la circulatie si asta o stie deja prea bine ca destui amfitrioni ai scenei artelor lumii au inchis ochii pe veci dedicandu-si pe altarul artei viata cu tot cu varsta. La el nu e cazul. Iar pentru ca urmeaza sa fie aniversarea sa inaintea plecarii in turneu, dar si pentru ca prins cu studiile fiul sau, tanarul ce studiaza filosofia la Sorbona i-a trimis cadou o pipa adevarata  

si o cana care sa tina cafeaua si-n multele deplasari pe care artistii le au cu precadere.

Alese din categoria de cadouri pentru barbati, ambele produse le-a gasit pe internet la acest magazin online, dedicat cadourilor pentru cei dragi in persoana. Ca esti mai mare sau mai mic, poti sa fii mereu cadorisit de aici, caci sunt sectiuni dedicate barbatilor, femeilor, copiilor si o categorie care acopera in mod general toata plansa de oferte pentru mai toata lumea, indiferent de gen si de varsta. Bucuros ca are stofa nu doar geci, omul se vede intruna repetand uneori chiar in fata oglinzii cu pipa in gura si mimand si gesticuland facand intermezzo in rolurile in care va intra.
Hai noroc si la mai mare, coane !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.