BlogTAG.ro o idee de succes care m-a convins!

Inca de cand a aparut viata constientizata de catre om, acesta din urma si-a pus intrebari despre ce si cum anume sa faca pentru a-si facilita accesul la resurse aducatoare prin ele insele de satisfactie. Satisfactie inteleasa ca reusita a lucrului bine facut ca urmare a unor necesitati si trebuinte. Asa ca din elementele naturii, forta gandirii si a propriilor sale puteri fizice, creative coroborate cu inteligenta in materie de a-si procura uneltele necesare transformarii lumii din jurul sau astfel incat aceasta sa raspunda unor cerinte si necesitati imediate, omul a pus la lucru structuri si sisteme bine puse la punct pe masura ce timpul a trecut cu rost si coerenta intre dorinta si putinta de realizare a unor visuri implinite au dovedit ca edificiile ridicate dureaza. Fireste ca aici nu vorbim doar despre arhitectura, ideea in sine de a construi si ridica adaposturi si cladiri nefiind exclusiv cea care imbraca prin semnificatie preocuparile omului de a-si imbunatati calitatea si standardul vietii, facand vietuirea mai simpla atata vreme cat crezul ca se poate ramane activ! Asa de pilda au aparut unelte, indivizi care folosindu-le in acest scop au constituit breslele de activitati care prin existenta lor au facut posibila coexistenta pasnica si perpetuarea vietii fara ca cineva sa aiba de suferit. Vanatoarea animalelor a trecut din faza importantei acestei activitati cu periodicitate anuala, sau bianuala, in orice caz nu foarte deasa, cata vreme adunati laolalta oamenii traiau in triburi si cete cocotati pe munti, de unde initial omorau spre a consuma animalele ce se gaseau in vai, la faza mai pasnica si asigurand un volum de hrana mai sigur de procurat pentru viitorul familiei sale, cea a culegatorilor, de fructe si recolte, dupa ce primele seminte de plante comestibile au constituit un grad semnificativ de evolutie intelectuala in preocuparile omenirii.

Armele necesare apararii integritatii proprietatilor comune ale familiei, s-au transformat incet-incet in unelte cu care au lucrat pamantul si au ingrijit recoltele pe care adunate le-au depozitat in hambarele lor si asa iernile le-au fost mai calme si mai linistite, cu provizii suficiente cat sa nu faca din grija pentru hrana un motiv de indispozitie in randul comunitatii. Procurarea uneltelor a devenit imediat apanajul comerciantilor cu tot felul de schimburi pe mari si pe uscat, atunci cand oamenii au inceput din curiozitate, sau din necesitatea explorarii geografice sa se orienteze cunoscand, descoperind si alte locuri unde si-ar putea duce viata mai departe, fie pentru ca resursele in locul unde obisnuisera a trai se perimasera, fie pentru ca anumite schimbari climaterice, situatii belicoase, amenintari si alte lucruri le faceau viata improbabila. Asa comertul a devenit in scurt timp o cale de schimb, de cunoastere a produselor, culturii, limbilor, indivizilor din locuri diferite si cunoasterea a inflorit. Impartasirea obiceiurilor a dus la popularizarea obisnuintelor comportamentale de orice factura intr-un loc si pe alte meleaguri, iar constientizarea beneficiilor utilizarii lor a adus la imbunatatirea calitatii felului in care o comunitate sau alta intelegea pana la un moment dat sa-si urmeze vietuirea pe o cale sau alta.

In vremuri moderne, toata aceasta tendinta de a imbunatati lumea din jurul tau, face ca obiectul comertului sa fie transmutat prin economia temporala si eficienta imediata din mediul tangibilului, in mediul virtual, sau electronic. Concretetea tipului de anunt a detinerii unui produs ori serviciu pe care vrei sa-l preschimbi in alt produs, ori serviciu, ori concret sa-l convertesti in moneda, prin vanzare a creat necesitatea existentei platformelor care anunta aceasta marketare de servicii si produse prin intermediul publicitatii create prin intermediul blogurilor. Bloggerii, acei oameni care scriu si anunta publicul lor divers, sau specializat pe o anume bransa pe care omul de la taste a imbratisat-o prin alegerea proprie despre toate acestea duc mai departe aceasta publicitate pe blog si realizeaza prin intermediul scrierii de advertoriale acel tip de inlantuire benefica numita si in mediul on line comunitate. Blogosferica, cand vorbim despre lumea bloggingului si a oamenilor din spatele tastelor care semneaza aceste advertoriale. Comunitatea astfel constituita leaga laolalta trei factori principali ai acestui tip de comunicare existenta in mediul electronic. Pe de o parte lumea bloggerilor si administratorilor de siteuri personale care compun tinand prin blogurile personale o evidenta care invinge timpul prin jurnalul electronic existent cu reprezentantii platformelor de advertising, un segment bine delimitat in marketingul online care-i gazduiesc si le faciliteaza cunostintele si legaturile intre ei, cei care scriu, de ultima legatura care asigura acest triunghi comunicational, reprezentat de advertiseri, adica acei clienti-sponsori care solicita unei platforme de bloggeri servicii de articole promovand produsele si serviciile lor, in cadrul anuntarii unor campanii de tip articol advertorial platit sau sponsorizat, ori concursuri de advertoriale cu premii rasplatind acele articole castigatoare considerate de un juriu constituit pentru desemnarea unui podium simbolic. Acest lucru il face in timpurile actuale in Romania mileniului al treilea, BlogTAG.ro, o platforma de blogging, gandita ca un proiect al Atelier web si menit sa faciliteze aceasta comunicare fructuoasa intre aceste zale ale lantului despre care v-am vorbit deja. Reunind inauntrul ei personalitati si stiluri de a gandi si vedea lumea mai intai pentru a o reprezenta ulterior si in scris in articole reunind si respectand anumite cerinte de ordin tehnic primite de la advertiseri, BlogTAG.ro anunta in aceasta campanie de advertoriale si concursuri din care toata lumea are de castigat premii atractive.  concurs-blogtag-featured-img

Bloggerii experimentand incontinuu scrisul si interactionand in aceasta lume a tranzactionarii ideilor, bunurilor si serviciilor creand acel impact care vinde o idee, o marca, un produs, sau un brand, sponsorii pentru ca ideile creatoare constituie publicitatea care e receptionata niciunde mai bine si intr-un numar atat de mare care sa cuantifice interes in receptare ca in mediul electronic, iar platforma care-i gazduieste si pe bloggeri si pe advertiserii-sponsori prin eficienta si prestigiul tranzactionarilor reusite cu o echitate a beneficiilor adunate de o veriga si de alta a acestui lant formeaza comunitatea BlogTAG. Mai mult decat atat – familia BlogTAG!
Ma inscriu cu acest articol in concursul anuntat de platforma BlogTAG.ro, un loc unde seriozitatea si lucrul bine facut sunt teluri care se ating prin respect pentru fiecare activitate presupusa in fiecare zi! Oamenii tineri si frumosi in cuget si-n simtire pentru lucrul bine facut se regasesc aici si buna comunicare din interiorul comunitatii da curaj si imbold oricui pentru a dori sa faca parte din acest proiect! Plus premii cu care articolele castigatoare si cei care le scriu vor fi rasplatiti! concurs-blogtag

Eu, sunt convins de asta si i-am ales! Voi?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: