Albastru si frumos. Blue!

Dupa ce la debut de mileniu al treilea, cei patru britanici ai trupei cantau in duet cu Sir Elton John celebra piesa Sorry seems to be the hardest word ajunsa in scurt timp pe primele locuri in topurile preferintelor muzicale ale celebrelor statii de radio internationale, anul acesta Blue vine sa promoveze albumul Roulette si trece si prin Romania. Dupa ce Italia, Germania si Austria s-au aflat deja pe trasseul turneului lor european de promovare a albumului ce invarte roata norocului pentru a binedispune public divers, Sala Palatului din capitala, cu incepere de la orele 20:00, 18 iulie, e fixat, Blue revine in Romania cu un super concert.

Sustinut si promovat acest eveniment muzical de Pro fm si Mtv Romania, concertul are in deschidere trupa recent castigatoare a ultimei editii Romanii au talent Brio Sonores, baietii de la Chisinau deschizand scena si incalzind-o pentru ca publicul sa se umple de frumos. Albastru, ca cerul si ca universul, misterios si fascinant deopotriva. Exact ca trupa pop R&B britanica cu ruleta iubirii ei cu tot. Pentru ca da, in versurile lor, piesele albumului Roulette, 13 in format standard si 15 in editie speciala vorbesc toate despre sentimentul cel mai pur accesibil omului, iubirea. De la cat de greu e sa traiesti fara sufletul pereche din Without you si Break my heart, excursul muzical al Roulettei Blue poarta publicul meloman prin experientele paradisiace ale iubirii din Paradise, orizont beatitudinal unde se ajunge avand flerul si nebunia frumoasei cutezante de a risca totul in numele unei iubiri pentru care simti nu doar atractia irezistibila dar si presimtirea finalului fericit din Risk it all pentru ca iubirea sa se intample ca un lucru firesc, dezirabil din We’ve got tonight.  

I can e titlul penultimei piese de pe varianta standard a albumului Blue si da un imbold tuturor celor care trebuie sa ajunga la pragul in care ei insisi in fata sinelui lor sa recunoasca puterea ce zace latent in fiecare, ca da, pot atinge si luna de pe cer cand vointa si motivatia interioara vin sa intensifice si canalizeze expresiv toti pasii in actiunile care prelungesc ideile visatoare. Si asa cum bine-i sade artei ce armonizeaza prin sunet o stare de spirit generala, Blue incheie albumul cu o rugaminte adresata publicului la celebrarea anilor de cand trupa si public se reunesc oriunde in lume la concertele de promovare. Sing for me si Blue va poate face vara asta una de tinut minte pentru jurnalul de bord al fiecaruia dintre voi! Pentru a fi acolo, biletele se mai gasesc pe myticket.ro, bilete.ro, eventim.ro, iabilet.ro, sau de inspiratia da pe-afara, scrie si tu un articol in cadrul provocarii Blogal Initiative in care anunti evenimentul care ne onoreaza tara de gazduind trupa britanica pret de o noapte pentru un concert de zile mari! Indiferent de ce alegi, bucura-te de muzica buna! In mod clar, eu vreau sa fiu acolo? Tu nu?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s