Automobilismul incepe de mic in karturi cu pedale Berg

Cornel este fiul lui Sebi si al Dianei, doi tineri care au venit de la tara in capitala si au urmat cursurile facultatii si  apoi au ramas fiecare cu serviciul in Bucuresti. Dupa ce s-au imprietenit inca din primul an, el e mai mare ca ea, schimbase  deja prefixul cand a venit la Drept, ea ca mezina a familiei sale a fost trimisa de cum terminase liceul sa studiese ASE-ul, au prins joburi bune si si-au oficializat si relatia. In primul an de casnicie ea a trebuit sa intre in concediu de  maternitate pentru ca piciul dinauntru se zbatea si tata avea niste emotii cand isi conducea sotia la controlul trimestrial,  iar ecografia arata partile masculine ale organismului celui mic din burta sotiei incat orele de la serviciu erau nu ca  altadata vazute un calvar, sau cel putin stresante, ci un deliciu! Acolo barbatul defula perfect si avea un randament de  mama-mama, colegii erau invidiosi in buna parte, iar sefii pe deplin satisfacuti de randamentul sau. La nasterea lui, inzorzonat ca un astronaut a lasat buchetul de flori fara petale pana ce fiul i-a fost in brate. N-are decat 3 ani si de la colectii de machete auto, piciul familiei Istrate vrea sa faca bum-bum si vrum-vrum de la volanul unuia dintre acele karturi pe care le-a vazut la tv. Tata n-a avut ce face, stia ca si el voia ceva asemanator in copilarie si atunci atingandu-i-se coarda sensibila si-a zis: el nu va avea parte de masinuta cu pedale, patru roti de bicicleta prinse de un cadru metalic cum se faceau pe atunci si cu asta vremurile sunt altele si de vrea automobilism am sa-l ghidez intr-acolo! Primul pas se va face acum! 

Si n-a zabovit el deloc, a intrat pe site si din toata gama de karturi cu pedale Berg l-a ales pe acesta care aduce tare mult cu monopostul de formula 1 al scuderiei Ferrari, formatia de formula 1 favorita partii masculine a familiei sale, caci si fratii, el si tatal sau erau fanii constructorului italian de masini de cursa. El spera c-o va putea conduce intr-o zi, Cornelusul lui, chiar pe furia rosie, celebrul monopost condus printre altii de Ayrton Sena, Michel Prost, Jean Alessi, Mika Hakinnen, Michael Schumacher si Fernando Alonso! De o calitate dovedita si de politica firmei care se ocupa cu marketarea produselor Berg de facut miscare in aer liber pentru cei mici atent urmariti indeaproape de parintii lor, produsele Berg beneficiaza de mega-reducere din pretul initial de vanzare de care se bucura avocatul nostru. Doi ani garantie, plus posibilitatea de a-ti schimba produsul in 30 de zile de la achizitie daca ceva n-ar fi functionat pe masura asteptarilor clientilor, piese de schimb si anexe la comenzile dorite, toate aceste criterii au convers spre decizia de a comanda kartul cu pedale Berg Ferrari! Schumacher te fac, piciule, ii spune mereu tatal baiatului sau! 

Cum sa nu crezi un pasionat de motoare ce simte el si baiatul cand vezi ce poate jucaria asta serioasa? Ia uitati aici:

Si pe cat este de ocupat si el si sotia lui, cel mic are deja fixat programul fizic de antrenament cu exercitii adaptate varstei si capacitatii sale de efort pentru dezvoltarea reflexelor si o motricitate buna. Asa ca atunci cand tata duce sambata si duminica si baiatul si pe mami prin parc la plimbare cu familia, isi ia si catelul pentru ca sa-si dezmorteasca si el picioarele de atata munca de birou sustinuta de-a lungul saptamanii, iar celui mic sa i se dea chiar un exemplu de urmat!

3 thoughts on “Automobilismul incepe de mic in karturi cu pedale Berg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.