TargulCartii adjudecat de pasiunea pentru lectura

Ariela este o domnisoara speciala. De mica, atunci cand parintii sai o duceau in vacantele de vara la tara la bunici ea a avut in bunicul ei un prieten si un povatuitor mai mult decat fericit sa-i imparta bucuria lecturii si copilei. Tot de pe atunci ea a tinut minte ca slova faurita e ca aluatul plamadit de brutari si de gospodine in casele lor si cum hrana trupului e necesara pentru a putea indeplini sarcini zilnice la serviciu ori acasa, tot asa de bine si sufletul are nevoie de cultivarea spiritului prin cultura. Care incepe de mic, din frageda pruncie, prin povestile citite sau spuse pur si simplu fara ajutorul vreunei carti de cei dragi si apropiati noua. Seara la culcare, Ariela asculta si se minuna de gingasia vocii inteleptului sau bunic, fost profesor si formator de generatii intregi de oameni si somnu-i era de fiecare data mai usor si mai frumoase erau visele ei de care-si aducea de fiecare data cu placere aminte dimineata cand uda alaturi de bunica ei rasadurile semanate impreuna cu bunicul. Si pentru ca amintirile placute formeaza indivizii care-si urmeaza chemarea si sunt perseverenti cu imboldurile inimii, pe cale de a deveni la randu-i profesoara, Ariela este studenta acum la filologie si citeste si respira aerul cultivat al foii de text scrisa cu inspiratie si intelepciune, reusind ca de fiecare data sa extraga ce-i mai bun din fiecare carte din bibliografiile stufoase impuse de studiu si de pasiunile personale care completeaza si ingemaneaza perfect un suflet frumos care creste si urca treptele evolutiei cu gratie si cu rezultate bune!

Din gama lecturilor hobby, dar si dintre cele care cu obstinatie si-o insistenta uneori aparent obtuza a unor profesori sunt mereu aduse-n vizor amenintator in ideea in care nu sunt parcurse lucrarile respective, Ariela descopera cu placere acest anticariat online care e sursa ei de exotica oaza de intelepciune din care se-nfrupta mereu cu o aviditate demna de admirat!
Faceti si voi toti ca ea, cautandu-va titlurile dorite intr-o serie ce numara peste 50000 de exemplare comportand toate genurile de carti, de la beletristica si critica literara si pana tratate de religie, istorie si filosofie, trecand si prin paleta titlurilor din cadrul segmentelor pragmatice de interes, ca de pilda scrierile tehnice, din domenii ca ingineria inteleasa la modul general, informatica, medicina, samd.   
Ea si-a ales pentru vacanta de vara deja cateva titluri ce vor face obiectul delectarii sale placute pe vremea cand soarele va dogori iar ea va adulmeca mirosul ierbii umede cu roua translucida inca bulbucind sub efectul razelor solare ce-o vor face sa dispara, bandu-si cafeaua si cu motanul ei Doru in brate va da pagina cu pagina din Matei Calinescu al lui Radu Petrescu si va urca alaturi de torcatorul din dotare muntele cel mare, vrajit sau nu va vedea ea functie de dispozitia de moment, va descoperi chiar ea, la momentul potrivit.
Cititi, cititi, cititi, va va placea sa stiti pe viitor ca vocabularul vi se imbogateste, ca aveti inteligenta, farmec si puterea de a influenta si opinii la modul in care veti stii si putea fi convingatori in ceea ce priveste convingerile voastre, intrati si alegeti-va din timp titlurile dorite de la librarie TargulCartii.ro si vara sa va fie insorita asa cum va doriti! Hai si acum, toate bune, spor la ce planuri mai aveti de indeplinit, lasati-va timp in agenda personala si pentru citit, bucurati-va de tot ce lumea din textele alese va ofera, nu uitati sa traiti si dincolo de coperte si pretuiti viata si cei care v-o decoreaza fiecaruia in parte in mod benefic! Iubiti, cititi, sperati, visati, intrati pe anticariat online, cumparati carti si fiti fericiti! Toate cele bune, cititorilor!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.