Tian nu se tine de glume, te reface nu gluma!

Loredana este prietena mea buna care a calatorit mai intai in timpul liceului in Elvetia. Ulterior o bursa la facultate a dus-o acolo unde a avut posibilitatea sa revada locurile ce se numeau tot asa, dar nu mai erau aceleasi, pentru ca timpul trecuse si peste ele si peste oamenii ce le compuneau in mintea ei eticheta de orase pe care le vazuse anterior. Timpul trecuse, modificase aspect, primar, oameni, unii se transformasera, altii plecasera de-acolo si locurile nu  mai erau in fapt cele pe care le stia atunci cand le lasase in urma. Dupa revenire, cursurile facultatii si-au urmat prioritatea in fiinta care mai crescuse intr-atat incat sa vada cu ochii adolescentului si omului matur totodata ca  viata continua si nu se opreste in loc, prietenii de mai devreme cunoscuti si-au urmat calea lor. Ea a revenit acolo, invata si trebuie s o faca bine. Si asta a facut pana ce si-a facut prieteni printre alti colegi, cei din liceu nu mai erau toti in oras. Si astfel a terminat studiile si si-a cunoscut si sotul intre colegii studenti din anii mai mari, dar  nu cu mult. Ingineri amandoi au pus umarul la ridicarea propriei afaceri la putin timp dupa ce si-au dat seama ca pentru asta nu e nevoie decat de minte cu idei pe care le aveau din plin si de putere de alocare a timpului in folosul firmei.


Si asa si-au inceput de la atelierul din debaraua casei, la un atelier conex amplasat ulterior o retea de distributie a materialelor de constructii si incet-incet munca le-a pus capac noptilor pe care altadata si le petreceau la televizor sau la restaurant, acum dormeau rapusi de munca. Dar aveau afacerea lor, ei au fost si singurii lor angajati la inceputuri si asta s-a vazut ulterior. In ce fel, pai dupa ce extinderea afacerii a presupus si necesitatea de a investi capital in formarea competentelor manageriale asa cum se cere ca la carte, ca IMM au avut nevoie si de suport de mana de lucru pe care au adus-o in firma lor la fel cum niste parinti aduc pe lume odraslele lor. Si au format o echipa buna cu care au dezvoltat afacerea familiei frumos si armonios. Doar ca toata munca asta sustinuta a sotilor s-a resimtit cand Hans a ajuns de urgenta la spital intr-o noapte cand lesinase pur si simplu, dupa ce aprinsese lampa sa mearga la baie.


Nici n-a mai apucat sa ajunga pana acolo, ca s-a prabusit pe podea. Concluzia dupa ce a ajuns pe mana medicilor de la camera de garda a fost extenuarea. I-au fost recomandate somn echilibrat, regim de viata revenit la normal, complex de vitamine, sedinte de masaj, iubire si firesc. Parul care-ntre timp ii cam parasise capul istet de inginer a-nceput incet-incet sa-i reapara odata cu folosirea acestui sampon bogat in extracte care acopera la loc cu par zonele calvite.
Suplimentul bioactiv l-a repus la loc pe picioare, masajul reconfortant pe care sotia i-l face seara-l face sa se simta iarasi ca-n copilarie, rasfatat si puternic ca un pici in plina descoperire a vietii, cand joaca-l duce zi de zi la alte si alte chestii faine. Multumeste iar si iar sotiei pentru camaraderia asumata pe viata si produselor orientale care l-au facut iarasi om!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s