Pentru drumuri sigure cu masina ta

Alin este un om pasionat de motoare. De masini si de tot ce presupune combustie care angreneaza roti. Asta stie de cand era mic si cand la tara bunicul sau l-a introdus in fascinanta lume a motoarelor a mecanicii, a mainilor unse de uleiuri, vaselini si chei mai mici sau mai mari, asa a invatat el sa surubareasca si se repare, sa faca lucrurile sa mearga. Si a inceput devreme. De cand avea 3-4 ani si parintii-l lasasera in grija bunicilor, bunicul, pe atunci un pensionar in putere, cu o daruire aparte fata de viata in formele ei mici de manifestare, alaturi de nepotul sau favorit a inceput sa fie pedagogul si cel mai bun prieten al micutului. Asa a inceput totul, uite tataie asta vine aici si  ailalta acolo pentru ca, punem asta aici si va merge asa pentru ca si de fiecare data batranul avea calmul si rabdarea sa invete. Iar de partea cealalta micutul prindea dor si drag tot mai mult de murdarie si de a face lucrurile sa mearga,  descoperind din frageda pruncie utilitatea si functionalitatea angrenajelor mecanizate in viata omului. Tractorul cu care ara mosul pe camp mai scartaia pe ici pe colo si trebuia mai in fiecare zi descantat ca sa mearga ca uns si exact asa se intampla ca vehiculul mergea brici de fiecare data cand mana omului si povestea pe care acelasi om i-o spunea de fiecare data, incurajand alaturi de nepotelul sau fiara ca sa mearga, faceau adevarate minuni.

Cand a fost vremea ca micutului bicicleta sa ii para o obisnuinta, tot tataia l-a invatat si cum se drege, ba cand ii sare lantul, ba cand roata bate mai ceva ca la o roaba trebaluita si incercata de intemperiile vremii, sau a unei carute incercate de zeci si  sute de tone transportate cu ea. Si cand si-a luat buletinul, Alin avea bicicleta lui cu care se plimba ca omul si cand si cand mai evada pe colinele de la marginea urbei unde alaturi de parintii sai locuia departe de amintirile placute de la tara si de oamenii sai dragi de acolo ce l-au format cu tot ce stia acum, iar cand a ales liceul, profilul auto stia ca e acolo pentru el. Si i-a placut tare mult ce a invatat acolo, practica a facut-o in serviceuri auto specializate unde si-a pus amprenta prin interesul si puterea sa de munca in mersul bun al lucrurilor in echipele din care a facut  parte. Acum cand a terminat deja AR-ul la Bucuresti este seful unei reprezentante auto a unui producator strain de autovehicule care are prestanta si renume, iar echipa pe care o conduce stie prin propria experienta ca este cea mai buna, recrutarile fiind doar o parte de care se ocupa. Dar, cand a fost vorba de a-si ajuta prietenul din copilarie,  pe Marius, care a ales sa devina avocat, ce are probleme cu masina lui i-a recomandat Stoauto pentru piese originale Skoda, caci asta a fost alegerea prietenului sau. I-a si spus, comandati-le acolo, sunt siguri, le gasesti, sunt de  calitate, apoi ma suni si in cel mai scurt timp masina va fi bine pentru ca ma voi ocupa personal de acest aspect. Vezi ca pentru comenzi insumand peste 1200 ron, piesele-ti vin acasa grratuit, deci tine cont de acest aspect.    
Si cand ai asemenea oameni pe care te poti baza oricand, indiferent viata si alegerile personale te-au adus, cum sa nu  fii bucuros si fericit in acelasi timp?

Advertisements

3 thoughts on “Pentru drumuri sigure cu masina ta

  1. Magazinul e foarte bine organizat, mai ales ca produsele sunt originale. Singura problema e ca au putine categorii/masini, pentru Dacia Logan n-am vazut nimic.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s