Drumurile lungi sau scurte fa-le cu noi!

Drumurile sunt cai de parvenire. De cand ne nastem parcurgem drumuri. Cai prin nastere, crestere si dezvoltare si apoi intr-un final trecem prin moarte pentru a finliza un ciclu al vietuirii care ne poate salva sufletul, componenta  vietii acesteia ce ramane dupa aceasta viata si trece intr-o noua dimensiune. Ca sa fim pozitivi si sa avem atitudinile adecvate plierii pe telurile noastre in acord cu atingerea acestora mai avem nevoie si de a face din tempo-spatiul acestei dimensiuni a vietii o dimensiune acccesibila fiecarui parcurs al nostru ca individualitate. Acum, fie ca suntem calare sau pe jos, tot acolo vom fi ajungand, doar ca mai repede sau mai tarziu. Cand doar finalitatea conteaza, scopul se cere atins, indiferent cum. Daca in schimb, important devine asa cum este de altfel si firesc sa se intample ca si timpul de parcurs sa fie o variabila pe care s-o incercam reduce permanent in asa fel incat sa optimizam timpul de flux.
Atunci, intr-o astfel de optica asa cum se preteaza ea de altfel si pe contemporaneitate, cand fiecare secunda irositanu-si mai afla corespondentul decat in esec si incercari de depasiri personale ale randamentelor, timpul e esential si deviza devine cu cat mai repede cu atat mai bine! Atunci drumul de parcurs deocamdata nefrizand lipsa fortei de frecare intre calea de rulare si blocul locomotor automatizat, caci terestrul comporta asta, masinile devin solutia optima.
De pe acest site auto poti sa-ti alegi masina care te reprezinta, functie de personalitatea ta, alegerea personala siutilitatea masinii raportata la utilitatea sarcinilor asumate de catre tine. Ofertele variate spun totul despre posibilitati, ai de unde alege si sansa de a te pacali descreste cu fiecare nou anunt postat acolo, caci loialitatea etica a afacerii consista-n increderea pe care o acorzi sau nu brandului, iar masina invata s-o conduci calm si bine in orice conditii.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s