Fii libera sa alegi oportunitatea

Povestea tinerei Ludmila Gracetko, din republica Moldova, o fata care a venit de la Balti sa inveti dreptul in Bucuresti Romania este si astazi una de succes imediat  obtinut ca sacrificiu sa-i spunem pentru ca viata sa-ti poata oferi la un moment dat o sansa pe care simti c-o meriti si speri s-o ai sa reusesti. Sa fii cineva pe buzele mamei tale care discuta cu vecinele din sat si despre care e bine sa stie ca esti bine si ca si inveti si te descurci tu cumva muncind in conditii decente pe bani multi fara ca asta sa comporte ca dai tu mai mult de la tine, daca ma intelegi, da!
Venita in capitala Romaniei a ales sa foloseasca din timpul sau liber dintre cursurile de la facultate orientandu-se in gasirea unui job, care sa-i ocupe cat mai eficient timpul facand ceva pentru care banii s-o multumeasca si s-o poata ajuta sa se intretina si sa descurce intr-o viata scumpa asa cum este capitala de UE a Romaniei.
N-a stat mult pe ganduri atunci cand pe net a dat de oferta videochat Bucuresti, care-i pune in valoare tehnica dactilografierii rapide si zambetul mortal pe care-l are ea, o sora geamana a Katiei Melua, o spontaneitate adaptata in limbaj conversational de uz comun in germana, engleza, franceza si rusa, bineinteles o ajuta la noul job, unde doar acceptarea colaborarii presupune o prima de instalare ofertanta. Si care a ajutat-o sa-si gaseasca si un iubit la Bucuresti, un baiat serios, chiar daca are bani peste tot, stie sa-i pretuiasca pentru ca parintii lui au muncit mult ca sa-i faca iar el nu vrea sa fie in ipostaza fiului risipitor nici in ruptul capului. Dar open minded cum este familia lui, Brumarescu, parintii stiu ca asa se descopera taina si lectia pretuirii banului si a muncii depuse pentru fiecare banut meritat de tine, iar noua prietena a fiului lor il poate face un barbat adevarat, numai bun de director peste cativa ani, cand si ea cu dreptul terminat, sigur nu le vor mai da dureri de cap pe niciunde, in problemele administrative de gestionare a firmei.
Fii in ton cu schimbarile permanente si alege sa castigi bani ca sa-ti indeplinesti visurile! Pana la urma, esti frumoasa, desteapta esti, de scris si vorbit o poti face, asa ca ce te opreste sa aduni bani frumosi chatuind in lumea larga cu straini care-si gasesc alinarea in discutiile de acest tip? Fii deschisa la minte si nu rata oportunitatea!

2 thoughts on “Fii libera sa alegi oportunitatea

  1. Chiar curios. Cea ce am vazut pe saitul dvs. despre Fii libera sa alegi oportunitatea | give a little bit more m-a surprins placut. Va felicit pentru dezvoltarea ch3815h.wordpress.com, care e un site care merita distribuit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: