Metigla si nu te ninge, nu te ploua

Plecat in lume de cand a plecat de acasa la liceu sa studieze la colegiul militar Mihai Viteazu din Alba Iulia, Darius Piticu avea in plan sa reuseasca in viata, sa invete si sa devina ofiter dupa academia militara unde dorea sa urmeze mai departe studiile. Voia sa devina cineva in viata, sa lase in urma traiul greu si situatia nu tocmai roz de acasa.
Baiat serios si studios s-a tinut de carte si acum este capitan in armata Romaniei, a facut stagii de pregatire la bazele internationale Nato si a fost plecat si in fruntea convoiului de militari romani ce au deschis drumurile armatei noastre la participarile internationale de mentinere a securitatii si pacii in zonele periculoase ale orientului mic si mijlociu.

In Irak a cunoscut o colega medic militar care i-a picat cu tronc si i-a devenit sotie de cum s-au intors impreuna acasa. Ma rog, acasa nu era pentru niciunul dintre ei, fiecare muncea si ocupa o camera de serviciu in cazarma unitatii militare unde era incartiruit. Dupa casatorie si soldele adunate in anii in care au prins si stagiile de pregatire internationala unde remuneratia a fost pe masura asteptarilor fiecaruia dintre ei, s-au decis sa-si ia teren si sa-si construiasca cuibul lor. Asa au achizitionat teren in apropierea orasului unde el a terminat liceul si au ridicat casa lor. Firma de constructii le-a recomandat acoperisul Metigla, care se face cu un montaj usor, iar tigla metalica are o garantie de 10 ani, in care furnizorul te asigura ca nu te ninge, nu te ploua, clar! In plus acoperisul are design modern si ai parte de consiliere tehnica inaintea montajului propriu-zis. Pierderi minime incluse in pret, durata de viata 50 de ani. Acum, la 6 ani de cand sotii Piticu au montat acoperisul Metigla, Coilprofil aniverseaza 10 ani de cand e pe piata si are pregatite si pentru tine reduceri aniversare si tombole cu mari premii. Nu sta pe ganduri, vino la ei si in perioada 20 septembrie-20 noiembrie 2013 comanda minimum 150 mp de tigla metalica si intri automat in concursul al carei mare premiu este o croaziera pe Marea Mediterana. Ei o recomanda cu caldura, daca vreti si voi sa nu va ninga si  nici sa va ploua, comandati si castigati.

 

2 thoughts on “Metigla si nu te ninge, nu te ploua

  1. Salutare! Iti multumesc pentru votul de incredere pe care mi l-ai acordat in cadrul acestei campanii 😉 Iti raman dator si daca vei avea vreodata nevoie de ajutor din partea mea (eu cochetez si cu web design-ul) te rog sa nu eziti sa-mi ceri ajutorul, mai ales ca suntem din acelasi oras 😉
    Iti urez o zi frumoasa,
    Vlad Palas

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: