Niciodata aoleu inima!

Pentru ca imediat se gata si luna septembrie nu se cade sa ratez o asa provocare. Peste tot in lume, luna septembrie este la recomandarea uniunii medicale mondiale luna inimii. Medicina asa spune, ca la schimbarea de anotimpuri, trupul sufera modificari, adaptarea acestuia la temperaturile mai reci trebuie la fel cum mai luam o haina in plus pe noi si adusa lin la o solutie optima de functionare si din alte perspective. Una ar fi ce si cat anume mancam si alta ar fi cum raportam cat si ce anume mancam cu tipul, ori tipurile de activitati pe care obisnuim sau nu sa le derulam ca stil de viata. Sedentarismul, definind o stare de lancezeala psiho-fizica, inactivitatea dublata de combinatie hrana multa si somn si mai mult face rau si  la inimioara si nu numai. Tineti minte ca sportul inseamna sanatate si daca esti sanatos poti realiza cate vrei!
Asa ca medicii recomanda sa mergem din cand in cand, daca de regula suntem sanatosi, sau cand e cazul daca se mai intampla sa avem una sau alta dintre problemele de sanatate la control medical si sa ne verificam si colesterolul, caci e important sa stim cand si daca e marisor, cum sa-l putem diminua si pastra la cote bune mai apoi. Ca sa nu trebuiasca sa mergi prea des la spital, verifica-ti colesterolul pentru un control de rutina, adopta un stil de viata care cuprinde si miscarea si esti mai fericit, caci si nutritionistii recomanda la fel: o viata sanatoasa care sa includa pentru oricare dintre noi si miscarea si exercitiile fizice regulate pentru o functionare optima a organismului nostru.
Iar pentru ca Medsana a inteles ca intr-o economie de piata in curs de evolutie cum este cea nationala e important sa oferi oamenilor posibilitatea sa-si pastreze sanatatea, testandu-si-o gratuit.  La cat e traiul de scump devine cu atat mai pretios cu cat neajunsurile toate cate sunt, sunt la numar cam prea destule!
Asa ca oameni buni, de vreti sa fiti mai sanatosi si randamentul vostru in absolut tot ce sunteti si faceti sa fie cel la care sperati, faceti miscare, faceti sport, mancati sanatos, suficient si la timp, odihniti-va bine si Becel va multumeste c-o ajutati sa convinga lumea sa-si protejeze inima.
Ar mai fi ceva, pe langa tot retetarul cu instructiuni pentru o sanatate optima s-ar mai putea adauga si un strat usor de ingredient minune, in masura in care va face bine: iubiti si lasati-va iubiti si viata in ideea masurii si dramuirii va fi o minune!

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.