Pentru cand ti-e sete!

Pentru ca bio, eco, emo, fancy, trendy sunt la moda astazi ideea de a recicla si folosi ulterior materiale mai vechi intr-o alta intrebuintare prinde contur din ce in ce mai vadit. Si la noi in tara sunt destui cei care se aliniaza acestor tipuri de comportamente, nu doar in teorie fiind adeptii sustinerii lor si dincolo de admiterea tacita a unor discursuri de acest tip.
O companie cunoscuta si apreciata in lumea asta mare in peste 100 de tari si avand un portofoliu impresionant de clienti, Tupperware, specializata in producerea carcaselor si invelisurilor din plastic pur pentru prepararea, pastrarea, congelarea si transportul alimentelor pe care le consumam ne propune un targ. Probam/testam o sticla minune, care din clipul de prezentare chiar tine apa inauntru, chiar daca sticla cade, e trantita sau sufera diferite modificari ale pozitiei sale obisnuite intr-o geanta, rucsac de scoala sau alt loc destinat ei de obicei, scriem un review despre ea cand o avem in posesie si ramane la noi.


Acum pentru ca tot mi-a placut prezentarea, astept sticla s-o umplu cu ceva lichide din care sa ma pot si delecta cand si cum doresc. Stiu ca sticla oricum nu se va mai face nici cioburi si nici tandari! Nu ca as avea ceva impotriva fericirii din vorba aia!

Advertisements

2 thoughts on “Pentru cand ti-e sete!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.