Momente speciale, jadoris!

Dintr-o pura intamplare care le-a fost pana la urma benefica, un el si o ea s-au gasit peste ani in inima tarii, in aerul muntilor inca impaduriti si verdele ce lumineaza placut ochiului si vederii imaginea unei realitati pe care o simtim si o resimtim nu fiecare la fel zi de zi. El, Mihai o regaseste pe ea, Vica, prescurtarea de cand era mica a Victoriei si asta dupa ce ambii  finalizeaza cursurile facultatilor in capitala tarii, unde s-au si cunoscut de altfel. El din Gorj, ea din Medias s-au revazut cu placere la nunta unuia dintre cunoscutii comuni cu care petrecusera clipe si momente studentesti faine si emotii in sesiuni cu invatat pana dimineata dinaintea examinarii si chefuri si distractii faine cand era cazul si tot asa. Cornel ce o iubea inca din capitala pe Simona se decise s-o ia si de nevasta si nunta au planificat-o ei mirii la Sibiu, stiti si voi, multiculturalitate, festival international de teatru, oameni faini si productivi, spirit nemtesc bine inclus in termenul folosit atunci cand vorbesti despre acest loc aparte  al tarii.

Au inchiriat si locatie, au pus la punct si toate celelalte detalii, repet toate si timpul a tinut cu ei cu toti, ca de distrat fain s-au, s-au. Si anume distrat, chefuit, fara betii, sau chestii din astea prostesti cu furat mirese si inconstienta la volan, etc-etc
Simona are o matusa aici in Sibiu cu care se intelegea foarte bine si a vrut ca nunta ei sa se desfasoare aici. Scurt dorinta i s-a indeplinit si pentru ca verisoara ei cunostea un amic ce era specializat in servicii de fotograf la nunta si alte evenimente importante in viata omului i-a solicitat din timp sa-si gaseasca loc in agenda de lucru pentru data nuntii.
Cristina, verisoara miresei il avusese coleg de banca pe Andrei, care pasionat fiind de imagine si de fotografie a decis sa-si faca din pasiune o modalitate eficienta de a umple timpul sau si al celor care-l solicita cu dedicatie si calitate.

Caci da, studioul sau face munca asta responsabil si calitatea-i pe primul plan, clientul multumit fiind pe mai departe o recomandare mult mai valoroasa decat orice altceva pe lumea asta. Are si site deschis pentru pasiunea lui pentru fotografie transformata  in ocupatie placuta si eficienta care se numeste jadoris.com! Inspirata alegerea ce sa va mai spun, atat a lui Andrei cu numele siteului unde-si arata lumii de pe internet rodul muncii sale de-o viata traita cu pasiune pentru surprins momente si clipe pentru care ochiul nu este tocmai pregatit si atunci aparatul foto ajuta mult, cat si a Cristinei, cea care a chemat fotograf nunta jadoris.com la nunta verisoarei Simona. Si Simona si Cornel au fost intrutotul multumiti de ce-au vazut dupa ce portofoliul de servicii le-a parvenit in timpul convenit. Sa fi vazut acolo capturi, ce mai rasuri, ce mai dansuri, pozele stateau marturie vie a felului in care lumea chiar s-a simtit bine si s-a distrat pe masura, fara inhibitii, fara oprelisti. Caci, vorba aceea, asa-i sta bine meseanului sa se simta bine, nu? Dar si cand vezi totul la rece, dupa o vreme stai si te tii cu mana de burta cand vezi unele chestii surprinse atunci cand la eveniment nu ai fost tocmai pe faza! Cristina stie!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.