Pregateste-te pentru Sibiu Open 2013

Toamna incep scoala, ploile, vantul, temperaturile mai scazute ce apropie iarna geroasa. Dar nu numai. Pe langa faptul ca se aduna recoltele, vorba aceea aduni ce-ai semanat, in caz ca n-ai facut-o, mergi la magazin si iei de-acolo cat vrei si iti permite  buzunarul. Dar se mai intampla si o gramada de alte chestii, unele faine si altele si mai faine decat primele.
Bunaoara festivaluri studentesti, odata cu deschiderea anului universitar de luna ce urmeaza, dar si in plan sportiv, cel putin turnee de tenis. A fost la Bucuresti, Tiriac & Nastase trophy, a fost la Brasov iarasi o competitie jucata pe zgura, vine randul Sibiului sa intre in emotiile gazduirii openului sponsorizat de Carpatica Asig si organizat de oficialitatile locale in colaborare cu clubul de tenis  Pamira intre 21-29 septembrie 2013.

http://youtu.be/V13B3B-a6iA
De-ti place sa servesti peste fileu, sa dai asi, sa vii la fileu si sa inchei punctele victorios prin voley scurt, sau smash  scrie si tu despre openul Sibiului la tenis de camp si da mai departe vestea. Provocarea celor de la Blogal Initiative te poate aduce in tribune la emotiile de final de turneu, sau iti pot aduce un set profesionist de ustensile cu care sa vrei sa devii tot mai bun in ceea ce se face in terenul de tenis.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.