Ca sa fii bine!

Lili isi are propriul cabinet de psihologie din centrul istoric al orasului unde are program completat si aici cat tine ziua de lunga. Asta pentru ca dupa ce a terminat facultatea si a fost licentiata a mai urmat diverse alte stadii de pregatire ulterioare acestei faze, studii masterale in care si-a aprofundat cunostintele si competentele devenind psiholog certificat in mai multe ramuri ale acestei profesii recunoscute ca avand o importanta aparte in mentinerea indivizilor pe o linie de plutire atunci cand uneori tumultul vietii-i arunca in volburile sarate ale erorilor de un oarecare substrat. Substrat care, de pilda intr-o sedinta de terapie in care subiectul vine si discuta cu ea si prin felul ei de a pune intrebarile trecutul care l-a adus in pragul suferintelor multiple este adus in actualitate si face persoana respectiva s-o poata confrunta cu toate realitatile pe care pana mai deunazi le vedea intr-un fel anume doar, acum sa aiba o cu totul alta raportare, o privire din perspectiva care face apt pe oricine sa dea inapoi ce-l nemultumeste.

Asta e intr-adevar o menire nu usoara, ci dificila avand in vedere tipologiile umane, dar satisfactia femeii vine noaptea tarziu cand obosita de abia mai sta in picioare dupa atata bine impartasit in jurul ei adoarme instantaneu dupa ce a escaladat obstacolele pe care i le lasa in urma pisica ei Mofo. Da, pentru ca desi nu este o fire comoda, este o iubitoare de animale si pisica ei este prietena si confesoarea ei, ea-i ia uneori orice durere cu mana de fiecare data cand asezata in poala femeii, sau pe piept, picioare energiile negative pe care animalul cu noua vieti daca nu si mai multe le absoarbe dupa o repriza buna de tors si de incalzire a locului in care sta. Dupa care ati vazut si trait experienta aceasta si voi, cel putin in copilarie daca nu chiar si acum, pisica lasa liber locul unde a tors si a adunat raul din zona respectiva si alege loc de descarcare a energiilor acelora in fireste alt loc.
Eh, ca tot vorbim de bunatate si de o comuniune om-animal cum doar in filme sau in baladele recitate altadata in antichitate inainte de a fi fost consemnte si in scris, Lili imparte sfaturile si ideile ei de schimbare a unor stari pe care oricine le poate avea la un moment dat si pe internet.

Si-a creat special pentru aceasta un blog, unde publica articole despre activitatea sa profesionala indemnand lumea sa poata fi bine. Chiar daca nu toti trec prin clipe ok, ea da sfaturi acolo despre cum si in ce mod, cati si mai ales care ar fi pasii pentru iesirea la liman din fel de fel de probleme de viata cu care societatea timpurilor de azi se confrunta. Iar pentru ca de la bun inceput a vrut ca siteul ei sa fie sigur, sa aiba stil si increderea celor ce o vizitau sa fie pe masura stradaniei si continutului e care-l publica, Lili a apelat la promovare seo blog si profesionistii de aici i-au preluat dorinta si i-au transformat-o in realitate. Ei se ocupa de partea tehnica a intretinerii blogului ei, iar ea implica suflet si viata cu fiecare nou caz caruia-i da sfaturi si indicatii pretioase triumfa. Pentru ca acestea sunt valorile in care ea a crezut si crede intreaga ei viata, anume sa ajuti si sa sprijini pe cel de langa tine cand nevoia-l incearca. Iar ea a inteles menirea ei de cand era micuta si la gradinita papusilor cu care se juca le purta mereu de grija si le povestea fel de fel de istorisiri. Acum acelasi lucru, oficializat si cu o importanta semnificativ mai mare il face semenilor pe care-i ajuta cu tot ce poate ea. In sedintele de tereapie la cabinet si ineractioneaza direct, la cele prin site doar o interactiune intermediata are loc, dar si cand esenta comunicarii se realizeaza scopul ei e indeplinit. Multumeste enorm de mult celor care o ajuta sa imparta bunatatea in jurul ei!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.