Pentru Vipul din tine

Sanda intrase la drept in capitala si obisnuita sa fie o prezenta agreabila in prezenta reprezentantilor sexului opus, fu remarcata inca de la inceput. Castigase titlul de miss boboc in liceu, iar la final, chiar inainte de bac, profesori si majoritatea liceenilor participanti la balul de-a douasprezecea o desemnasera regina concursului de miss. Pe langa frumusete, atuurile sale erau non-conformismul regulat, o inteligenta si-o pornire nativa spre critica bine argumentata ce o faceau in fata celor cu care dialoga sa fie respectata si opiniile si convingerile ei sa fie puncte de plecare pentru multe decizii. Si nu doar pentru ea.
Caci cine-i dadea dreptate, incerca si sa ia partea buna a spuselor sale si s-o aplice ulterior. Pentru asta multi i-au multumit si mai pe urma. Cu tot acest feed back pozitiv fetei nu i se urcase faima la cap, ci cu picioarele pe pamant isi vedea de ale ei pe drumul pe care-l alesese. Locuia in gazda cu chirie, impartind garsoniera cu alta fata studenta la medicina.

Ramona, viitoarea doctorita era in anul al doilea de studiu si pentru ca a salva si intretine vieti a fost pasiunea ei de cand se juca cu papusile, muncea si avea timp si sa frecventeze cursurile. Ea exersa tehnica de masaj si curand a si invatat sa-l practice tot mai bine. Veniturile multumeau stradania care era foarte apreciata de clientii de lux ce primeau rodul mainilor fetelor care le luau de pe umerii incordati de atata concentrare si presiune de la serviciu durerea cu mana si le-o indepartau.
Iar ei obisnuiau sa revina pentru ca serviciile profesioniste nu se uita usor iar senzatiile unice de vigoare si de sanatate  pe care le practica salonul ii binedispuneau peste asteptari. Asa ca locuind impreuna Ramona i-a dat si colegei sale pontul si curand dupa aceasta angajare masaj erotic a devenit realitate si pentru Sanda. Discretie, lux, incitare, deosebita calitate a lucrului mainilor fetelor de aici au convins-o si pe Sanda care a acceptat imediat jobul.

Prietenul ei italian a fost incantat cand a descoperit ce poate face cu mainile ei delicate viitoarea avocata si in weekenduri cand nu lucra si nu era musai sa invete pentru examene Sanda era sufletul petrecerilor unde lua parte alaturi de Fabrizio.
Din randul amicilor acestuia, Costello si Steffani au venit si ei pe la salonul de massaggio erotico Bucarest sa primeasca relaxarea si tonifierea dupa o sedinta de masaj in decor incitant. Si nu a durat mult pana ca si acestia sa obisnuiasca a se lasa rasfatati de momentele placute ale relaxarii trupesti in cadrul Fresh VIP Obsession unde au ales compania mainilor pricepute ale fetelor de la salon. Eleganta, stil, calitate si lux pentru oameni, asta este ce ofera in materie de servicii profesioniste VIP Obsession, salon de masaj erotic din Bucuresti ce vine sa intampine gusturile clientilor sai. Iar acestia, luandu-i exemplu pe italienii lui Fabrizio se simt ca in al noualea cer dupa sedintele de aici.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: