Fotbal european intercluburi

Steaua Bucuresti s-a calificat mai departe in grupele Uefa Champions league remizand marti noapte la Varsovia cu steaua fotbalului polonez, Legia, scor 2-2. Ai nostri jucatori au intrat montati foarte bine in teren si aratand ca o adevarata echipa, cu Vlad Chiriches in tribuna, asteptand confirmarea ca si ajutorul sau pana in play-off a fost unul substantial in Ghencea pentru a putea pleca linistit la Tottenham Hotspur, conduceau deja cu 2-0 in primele 10 minute. Felicitari intregului lot care a aratat ca merita sa aduca Romania iarasi in grupele celei mai importante competitii internationale intercluburi de fotbal si vineri sa vedem si in ce grupa vor ajunge baietii antrenati de Reghe’!
Asta seara vor avea loc si retururile celorlalte echipe romanesti angrenate in play-offul Uefa Europa league. Petrolul va juca acasa cu Swansea city, la care in tur a pierdut scor 1-5, Pandurii Targu Jiu vor merge la portughezii de la Braga cu care  pe teren propriu n-au reusit decat un 0-1, iar Astra Giurgiu va juca acasa cu echipa care a invins-o in tur, scor 2-0 la Haiffa.
Oricare ar fi rezultatele meciurilor de asta seara, comportarea fiecareia dintre echipele romanesti angrenate aici a fost una meritorie, demna de apreciat, iar eforturile jucatorilor rasplatite prin ajungerea in ultimul act preliminar al competitiei pentru niste echipe ce au debutat anul acesta in jocurile europene.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: