comori din viata

Si cum luna cadourilor nu poate veni niciodata mai bine pentru cineva care iubeste in viata lui pe toata lumea si ceva mai putin pe sine, se cade si ca dorindu-si impartasite simtirile si iubirea ce-i toata o definitie perfecta pentru felul de a vedea viata ca provocare cu fiecare secunda ramasa in timp, vie prin implicare, daruire, asteptare si conlucrare, cum altfel se poate a se recompensa toate astea inapoi dinspre viata venite, decat printr-o inima care sa bata la unison?
Iar cand necautarea, in sensul de looking for si/sau de seeking e litera de lege pe care o urmeaza cu o cerbicie a inimii sale ce stie ca undeva asteptarea sa-l apropie de alta inima si-un suflet rezonandu-i intrutotul, atunci, ei bine da, chiar atunci, nu-i asa ca Fat-frumosului cosmosul iar putea pregati surprize din cele mai-mai? Si el gata s-o pretuiasca pe cea de-alaturi, fireste ca-i va darui toata viata, suflarea lui si dragostea de care-i atata de plin incat in orice face lasa pecetea lucrului asumat, bine facut, responsabil si-o unduire si-o placere pentru treaba terminata de fiecare data cand o-ncepe, si credeti-ma ca incepe multe, nu, nu odata toate, ci pe rand, dar ies bine toate.
Si cand un asemenea personaj devine iubit pe masura iubirii pe care atat si-a amanat momentul daruirii ei, incat nu devenise apatic sau iritant cu altii, dar nici neincrezator ca va veni odata si acea clipa, lumea, universu-i atat de mic incat nici muntii, apele, luna ori soarele, stelele nu-s deloc departe, prin suflul ce-l are sa indeplineasca toate cele pe care le are in cap. Si asta doar sa multumeasca asteptari, pe care nu, nu si le induce, nici nu le face ca sa fie facute cunoscute pentru a epata, ori a creste in ochii cuiva. Nu, deloc, nu. Dar emulatia iubirii e ceva ce transforma ontic orice rasfrangere de viata in trupul oricui are fie si inima de piatra, sau prea rosie de atata iubit patimas, fara sa fi descoperit acolo vreun sens al evolutiei spirituale. Caci da, asta-i ce-i lipsea lui. Exact, perechea pe care-acum a gasit-o si prin care implinit, vrea sa implineasca si alaturi de care in jur sa creeze o stare de bine in jur, intr-o lume fara de iubire in care ambii au fost crescuti si care acum sunt ambii constienti ca o pot domina.
Iar cum iubirile-mplinite cade-se a fi urmand ceremoniosul trecut prin timpuri si generatii cu acel ceva aparte, special ce confera simbolica ce ramane inatacabila anilor ce se scurg, asociate legamintelor celor doi sunt si bijuteriile care centreaza pe degetele amandurora semnificatia ciclicitatii iubirii ce ca o flacara arde patimas pana la ultima suflare a trupurilor, continuand precum o torta olimpica sa dea mai departe spiritul sportiv si corectitudinii cavalerismului social de dupa incheierea vreunei astfel de intreceri sportive.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.