Pentru succesul afacerii tale

Sorana este sora lui Andrei si mai au in comun multe alte pasiuni pe care in timpul lor liber care nu este prea mare incearca sa si le dezvolte. Bunaoara inca din adolescenta cei doi frati erau atrasi de ideea de a lucra impreuna intr-o companie a lor. Din scoala si-au dezvoltat toate acele competente si abilitati necesare inceperii si derularii cu succes a unei activitati antreprenoriale prin care ideile lor sa prinda contur si viata sa le fie alaturi de familia lor una usoara si frumoasa. Zis si facut! Dupa ce au absolvit scolile inalte unde profesorii le deschisesera mintile spre oportunitati frumoase in carierele lor, fratii au inceput pas-cu-pas sa isi indeplineasca visul acela al lor pe care-l avusesera inca din copilarie. Cand mici fiind, in vacanta de vara, cand uitau de carti si de scoala si se jucau si se zbenguiau la tara la bunici puneau la cale in zilele in care vremea nu e permitea sprintarilor sa vuiasca si sa roiasca precum albinele pe afara planurile lor de bataie pentru cand vor creste si mari fiind sa faca si sa dreaga.

Timpul a trecut, studentii si-au terminat scolile, viata si-a urmat cursul ei firesc in cazul amandurora si pentru ca iubirea s-a strecurat pe neasteptate in vietile lor, rolul de jumatate pentru partenerii lor de viata a facut ca profesia dobandita sa trebuiasca sa fie aleasa inaintea altor alegeri. Atunci visul lor de a avea propria firma a trecut pe plan secund, Sorana a urmat cariera financiar-bancara pentru care se pregatise, iar Andrei pe a lui de avocat. Nu mult a trecut insa si dupa ca fiecare si-a pus bine bazele noii sale familii, visul pe care cei doi frati il avusesera de mici a reaparut in atentia tot mai vadita a celor doi de acum. Soti si parinti fiecare dintre ei, cu responsabilitati impartite au dorit ca o parte din resursele financiare acumulate in primii ani de cariera profesionala sa-i investeasca impreuna intr-o afacere de familie.

Si cum astazi in era tehnologiei avansate a avea o afacere e imperios necesar sa dezvolti promovarea ei si in mediul virtual au apelat si la acest deziderat. Au ales chiar bine profesionistii care sa se ocupe de asta si magazinul lor este si in online si merge bine. Au comandat o creare site prezentare unde clientii intra si se informeaza cu privire la ultimele oferte si umplu cosul de cumparaturi, iar asta nu poate aduce decat multumire si prosperitate in afacerea derulata in familie. Produsele si serviciile oferite sunt de o clasa superioara la fel ca si siteul creat de cei angajati sa se ocupe de acest aspect.

Mana in mana pentru succes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.