Schimburi avantajoase

Vremurile sunt grele. O vezi si o simti pe propria piele zi de zi. Asta nu inseamna insa ca din ce n-ai si ai vrea totusi sa iti poti permite, chiar nu ai voie sa visezi la nimic! Nu! De ce? Pentru ca peste tot vezi anunturi, pe stalpi pe afara, la mica publicitate din ziare tiparite si electronice, cumparatori sunt destui de orice fel de produse. Cand tu sau altul n-are una sau alta din ce si-ar dori, altii iti pot oferi ce ai tu nevoie in schimbul a ceva.

Sau sunt interesati sa vada ce ai tu si le-ai putea oferi, ca mai apoi sa iti poti si tu permite ce doresti. Simplu. Asa a fost dintotdeauna, e o lege nescrisa a comertului, a schimbului de produse, servicii in scopul echilibrarii unor balante de orice natura. Asadar, astazi comunicarea a ajuns sa fie una in care n neaparat calitatea ei sa fie una ridicata, ci mai ales canalele de comunicat sa fie dezvoltate si sa ai unde striga si cineva sa te auda, vada, citeasca, afle despre tine. Si asa cresc sansele ca ce-ti doresti sa ti se poata intampla, cu un minimum de efort depus. Ai ceva ce pe alta persoana intereseaza, negociezi tranzactionarea, sau schimbul pe altceva si te-ai scos si tu si celalalt la fel e multumit.

De pilda mergi pe strada si vezi, cumpar par, cumpar apartament, cumpar casa, cumpar masina, rasfoiesti ziarul in fiecare zi pentru ca esti abonat si-ti place mereu sa fii informat si afli si de acolo: cumpar aia, ailalta, cumpar bijuterii, cumpar argint, cumpar aur, cumpar obiecte de artizanat vechi si tot asa. Si daca se intampla sa vrei sa-ti amenajezi nu mai stiu cum interiorul locuintei tale si ai adunat ceva bijuterii in casa de-a lungul vremii, ce faci, te-apuci imediat si duci la amanet ce e mai de pret acolo sa-ti poti rezolva problema. Amanetul e o solutie la indemana, caci nu scapi de tot de ce ti-ai cumparat mai deunazi si in timp contra unor taxe lunare iti poti recupera bijuteriile incet-incet.
Ce ti-am zis eu, afacere buna, du-te vezi ce ai prin casa si fa-ti treaba. Imi multumesti tu mai pe urma!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: