Foraje profesionale

Vine o vreme cand pentru oricine se gaseste la un anumit moment dat din viata o sansa la ceva, indiferent ce va fi fost acel ceva. Sansa ca sa poti pune in practica ceea ce sperai, visai sa poti candva mai demult. Acum, fie ca ai castigat la vreo loterie, fie ai muncit pe undeva prin strainatate, sau ai dat lovitura cu o idee de afacere chiar aici in tara si profitul material imediat reinvestit ti-a creat o zona de confort economic neasteptat de buna, e momentul sa cladesti si altceva in etapele evolutiei vietii tale. Si vrei o casa, afacere, familie, pentru oricare din acestea trei ai nevoie de un teren pe care sa le ridici si sa le animi ulterior. Cauta!

Ti-ai gasit si tu un teren pe care intentionezi sa ridici o constructie? Vrei sa faci o casa, sau o hala de productie, unde sa-ti desfasori activitatea? N-ai in schimb acces la utilitati de uz general, apa, canalizare, electricitate?
Doar la un click distanta si http://euforaje.ro/, iti ofera solutia problemei tale. Afli localizarea terenului tau si firmele din judetul tau iti foreaza si-ti trag si tie utilitatile ca tot omul, sa te bucuri si tu de ele!
Firme cunoscute, cu utilaje si echipamente performante, cu experienta acumulata in anii de dupa revolutie in care personalul actual s-a specializat si a intervenit in desenranduri raspunzand solicitarilor in tara si in strainatate.
Pentru forari nu-i o problema adancimea sau structura terenului, geografia lui, sunt pregatiti pentru ce-i mai rau. Doar avizele pe care le ai tu sa concorde cu legile statului roman si alte probleme nu-s. De pilda nu cred sa ai voie sa fii cu terenul in imediata apropiere a unui sit arheologic de o importanta istorica si culturala mare, de patrimoniu national si mondial si tu sa vrei nu stiu ce forari in zona ca sa tragi tevi si conducte, pentru un helesteu! Nu, sigur nu te va asculta nimeni daca le-ai spune forati!, chiar daca ai spune-o ca ai si avize si stampile ce-ti dau dreptul!

Sau, nu mai stiu ce fel de forat doresti intr-o zona cu potential ridicat sau periculos de alunecari de teren, din cauza defrisarilor, sau straturilor neaderente de relief, pentru ca sa incepi nu stiu ce activitate economica aducatoare prin ea insasi de profit.
Nu, conformitatea actelor ce-ti dau dreptul tie sa vrei sa faci una-sau alta dintre activitati trebuie corelate foarte serios cu ceea ce mediul natural iti permite sau nu sa faci pentru binele si securitatea colectiva a oamenilor din zona. Dar cum pentru uz domestic, personal un put, o fantana e de ajuns, asta se rezolva, sa stai tu fara de griji!

5 thoughts on “Foraje profesionale

  1. Recomand sa apelati la specialisti cand este vorba de foraje puturi apa si sau fantani, nu oricine poate sa faca o lucrare de calitate. Firmele din acest portal euforaje sunt de incredere, noi am lucrat cu ei si ii recomandam. Mult succes la scris.

  2. Preturile incep de la 200 lei pe metrul liniar sapat, pentru puturile de mica adancime iar pentru cele la mare adancime undeva la 100 euro pe metru insa pentru consumul dintr-o gospodarie poti face un put pe la maxim 50 metri, pui o pompa ca lumea si gata ai apa tot timpul anului.

  3. Preturile incep de la 200 lei pe metrul liniar sapat, pentru puturile de mica adancime iar pentru cele la mare adancime undeva la 100 euro pe metru insa pentru consumul dintr-o gospodarie poti face un put pe la maxim 50 metri, pui o pompa ca lumea si gata ai apa tot timpul anului.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: