Nichiduta va face cu ochiul cand bebe doarme!

Trecuse deja o vreme de cand tinerii care se-ndragosteau la final de liceu, mergeau mai departe impreuna pe drumul vietii. Si Diana alaturi de Serban jurase in biserica si la primarie sa-I fie alaturi la bine si la greu sotului sau. Si asa era si acum, nimic nu se schimbase la ei. Doar vestea ca familia lor Nedelcu se va mari in curand il luase asa usor pe nepregatite pe sotul care ca jurist era foarte ocupat in fiecare din zilele lucratoare ale saptamanii si nu era foarte la curent cu tot ce se intampla acasa. Vizita rezervata din timp la specialist o confirmase, viitoarea mamica avea de 2 luni o noua viata in pantece si avea sa fie fetita, dupa toate probabilitatile tehnicii actuale ale medicinei in domeniu.

Asa ca, fericiti peste masura de vestea care-i fericise la cabinetul medical, sotii petrecura seara la cina intr-un restaurant select, facandu-si planuri despre cum o va chema pe micuta, cine-i va fi nas, lucruri de genul acesta despre care in aparenta ppoti vorbi cu detasare despre ele pana ti se intampla concret si atunci febra iesirii la liman cu toate aceste noi indatoriri de iubitor sot si parinte oarecum te transforma la nivelul cel mai dinauntru  al fiintei tale.

O preocupare vitala de cum ajunsesera acasa tinerii viitori parinti fusese aceea de a-I oferi suportul necesar micutei din primele clipe de viata, jucarii si tot ce avea ea nevoie dezvoltarii si cresterii armonioase. Caruciorul de transportat, plimbarile mamicii alaturi de bebelus in parc, sau cateodata chiar la cumparaturi era alta chestiune la care alaturi de Serban, Diana se gandea inca de pe acum. Stia ca ofertele sunt multe si variate, dar cum deocamdata serviciul nu le permitea niciunuia dintre ei doi, decat rareori in weekend sa se aventureze in standurile de profil, amandoi gandira la unison: cautam pe net. Si asa aflasera de Nichiduta, un site specializat in oferirea linistii viitorilor parinti. Cum asta? Pai daca siteul marketeaza carucioare si jucarii si cei mici sunt ok in preajma acestora, nu se deduce de la sine ca astfel e mai simplu sa fii parinte?

Pana sa probeze rationamentul, au cautat ei ce au cautat oferte dupa oferte si in final au ales sa cumpere unul dintre articolele carucioare sport de pe nichiduta.ro si cand a venit si timpul probarii lui, caruciorul a devenit esential pentru bebe si pentru mami. Tati nu era decat deosebit de bucuros ca bebe doarme cand ajunge el acasa si-si mai ia de lucru la dosare chiar si acasa, caci linistea era o conditie obligatorie pentru asta. Weekendurile in parc cu mami de brat si cu manerul caruciorului in cealalta mana, toti trei se plimbau alene in parc si linistea poza fericit o familie tanara care se iubea.

banner-5-6m56

3 thoughts on “Nichiduta va face cu ochiul cand bebe doarme!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.