Haideti sa castigati la Gpec 2013!

La fel cum scriam anterior, afacerile care activeaza in mediul electronic, virtual, online si au de cel putin sase luni satisfactia ca se adreseaza multumitor publicului larg, pot veni sa se inscrie la Gpec, eveniment ce se tine anual in Romania de 8 ani.

Ca blogger afiliat competitiei eveniment va invit pe voi intreprinzatori economici ce va derulati activitatea si pe, sau exclusiv in mediul electronic, sa veniti sa va inscrieti in competitie. Veti avea parte dupa aceasta participare de o sensibila imbunatatire a randamentului dumneavoastra profesional, caci pe langa premiile de la gala de final a competitiei, participi cu magazinul tau online la testari si analize pentru a-ti imbunatati performanta demersului tau. Poti participa la conferinte e-Commerce, cursuri si documentatii adecvate carierei tale la scoala de vara din cadrul Gpec si castigi sfaturi pretioase in privinta know-howului demersului tau.

Ai parte de un profit estimat financiar la 2710 euro alegand inscrierea la Gpec si pe langa astea esti ajutat sa devii tot mai bun in afacerea ta prin ce primesti de la organizatori: marca de incredere Trusted gratuit pentru 12 luni si alte si alte lucruri bune daca te inscrii. Ca sa o spun pe scurt, pana pe 23 mai 2013, ora 23:59 puteti da click aici si intrand pe pagina organizatorilor veti vedea tot ce va prezint aici si pe pagina organizatorilor. Din marturiile lor si ale altor laureati ai editiilor precedente de Gpec, participarea la concurs ajuta participantii sa-si dezvolte ulterior punctele slabute ale afacerii lor de pana la participarea in concurs.

Succes!

Postare înscrisa în campania – Incurajeaza magazinele online sa se inscrie la GPeC 2013 – o campanie organizata de Gala Premiilor eCommerce si BlogalInitiative.ro, cu sprijnul: evoMAG (www.evomag.ro); F64 (www.f64.ro/aparate-foto.html); ZorileStore (www.zorilestore.ro/tricouri).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.