Descopera-ti pasiunea si urmeaz-o! Citeste Hit yourself!

Dupa Lucrurile simple ale Mihaelei Radulescu, povestile pentru copii scrise de Cornel de la trupa Vunk, impresiile Loredanei despre activitatea ei artistica, Florin Grozea de la Hi-q scoate o carte cu o prefata purtand semnatura carcotasului Mihai Gainusa care spune ca Hit yourself, asa cum intituleaza autorul cartea sa, este o lucrare inspirationala si care incearca stimularea motivatiei extrinseci pentru oricine o citeste. Are totodata darul de a te binedispune si impresiona placut afland povestile de succes ale altor artisti romani contemporani.

Menirea pasiunii, oriunde o stim asta, o intalnim si ca idee de baza in cartea lui Florin Grozea e aceea de a se constitui in motorul (cu cati cai putere frumosi vrea si poate) pentru orice actiune ai dori s-o incepi. Pentru ca pasiunea este ceva mai mult decat o dorinta limitata ca timp intre un interval sau intr-o anume perioada. Ea are acest rar dar al succesiunii si continuitatii temporale al unei dorinte mai aparte si care aminteste mereu fiintei care e purtata prin timp de faptul ca mai e ceva de facut. Asta pentru ca si inima sa fie multumita nu doar alte parti ce ne compun.

Si daca cei 100 de pasi de la idee la reusita sunt sau nu toti adecvati tie celui care vei citi cartea, functie de ce anume te pasioneaza, poate vei reusi sa-ti restabilesti prioritatile personale astfel incat sa nu ai deziluzia ca nu ai ales cum trebuie. Invata permanent din experientele altora. Citeste-i cartea lui Florin si impartaseste si tu impresiile cu prietenii tai!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: