Ibra si scapi de griji!

Nu glumiti! Bine, nicicand nu e bine sa fii doar un glumet, nu si altfel in schimb! Cand te-apuci sa-ti ridici o casa, dupa ce ai terenul pe care vrei s-o ridici, primul lucru pe care trebuie musai sa-l faci e sa nu uiti de un lucru. Ei bine acest lucru poate sa te ajute sa-ti ridici mult mai repede decat ai putea-o face tu cu toti banii tai, indiferent ce firma ai plati sa-ti ridice casa. Stii cum se zice, nu? Si imparatul si regele nu merge calare chiar oriunde! Deci, in locul acela da, la baie, toaleta, buda, sau cum mai stii ca se mai poate zice locului in care toti oamenii lasa ceva ce-i apasa e eential, mai ales cand pe un teren viran intentionezi a-ti ridica o cladire de locuit. Oamenii angajati vin sa-ti lucreze, dar cu atat mai bine si termina ce incep, cand au unde lasa ce-i tine din munca si din entuziasmul cu care s-au apucat de treaba.

Asa ca, tinere, batrane, soro, madame, sau cum ti-o spune tie, intreprinzatorule, de ai bani si vrei sa-ti faci casa, toaleta este prima chestie de care trebuie sa nu uiti sa tii cont cand vrei sa transformi un teren proaspat cumparat intr-o curte locuita de familia ta adapostita in casa pentru care ai angajat o firma de constructori calificati sa ti-o si ridice. http://www.ibra.ro/44-toalete-ecologice-cabine-speciale vine si-ti amenajeaza toaleta ecologica si ai scapat si tu (caci nu stii exact cat de rar treci sa-ti inspectezi lucratorii si cine-stie cand te poate apuca o nevoie, daca ma intelegi dintr-aia urgent si ditamai omu’ cu bani sa n-aiba unde lasa ce-l apasa ar fi chiar culmea, zic eu!) si toti ceilalti de acolo de probleme. Unde mai pui ca a dat caldura si setea e mare, in plus muncitul in aer liber pe soarele si caldurile astea mari necesita astampararea setei ce atrage cu sine drumuri mai dese de facut, or, daca nu ai unde le face si civilizat, cine ia amenda, ma rog pentru rusinica? Tu, normal! Asculta-ma deci bine atunci, evita asta si apeleaza la toaletele lor ecologice cu incredere!  Ei vin si ti le monteaza rapid si profesionist si asa ai scapat si tu de griji.

logo

Hai, toate bune si construit lejer, asa cum te vei simti de fiecare data dupa ce vei iesi, incarcat intrand in toalete. Elibereaza-te si fii bine!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.