Ambasador ZorileStore daca mi-ti primi, eu va port peste tot papucii!

Iar pentru ca mandrul baci nu-si gasise adidasii de alergat la vale dupa mandra lui craiasa ce-l astepta cu galeata la fantana ca s-o umple cu apa clara si rece ca gheata de la poale de munte si vara inghetat, cum o vazu pe Mariuca lui a carei talpita frageda a piciorusului ei de domnita i-o lua-n palma si-o masura la ochi si-si nota marimea cu pixu-n podul palmei. Si de cum ajunse la refugiu inapoi pe creste, isi deschise laptopul wi-fi si le dete comanda celor de la magazin ca si zorii sa le fie amandurora mai bun…

Caci luna de miere voia Toader sa-i ofere Mariucai cu titlul de ambasador al Zorilor, pentru ca oieritul nu era disponibil pe toata durata anului calendaristic si-si zise ca nu-i strica o reconversie profesionala. Iar la capitolul faima, notorietate printre bloggeri si popularitate innascuta printre cei in sanul carora venit-a pe lume-n catunul de pe creste unde a crescut repede si frumos, credea ca e cazul sa incerce o noua etapa in evolutia carierei ce-i marca acum mai mult ca nicicand interesul crescut pentru afirmarea-n viata!

ZorileStore2

Comandase atunci, pentru ca adidasii nu mai erau in stoc, saboteii pentru Mariuca, pe care de cum ii primi in creierii muntilor si dadu o fuga la poale si-i dete fetii sa-i probeze si-si lua si carnetelul pe care nota fiecare impresie despre incaltari, spunandu-i:

“Draga mea cadou-i pentru tine, consta-ntr-o pereche de papuci Grendha d-astia faini, pe care ti-i ofer, nu ti-i dau, ca esti comoara mea si-o vesnicie drumu’ nu-ti mai dau! Incalta-i, rodeaza-i si sa vedem cum se comporta ca trebuie sa scriu despre asta si ma fac domnii astia ambassador daca le place cum am scris!”

ppc

“Apoi ma Toadere, tu esti domnul inimii mele, baci sau ce oi fi, tot om si un suflet plin de cinste si de iubire pentru mine ai, asa ca pentru mine asta conteaza cel mai mult. Dar nu pot sa zic, daca te mai vad si cu ecuson de ambasador in piept apai is si mai mandra, ca orice puica printre bacite!”

Toader notase:

“vin bine, se pliaza pe talpa, mandra mea n-are nicio batatura de la saboteii care-i vin parca turnati pentru piciorusul ei fin de domnisoara! Asa da curatenie de primavara, jos palaria (si scriind asta-si arunca din cap clopul!) si de zorii-or vrea sa le fiu eu ambassador, nu ma voi opune absolute deloc! Promit in mod solemn!”

9 thoughts on “Ambasador ZorileStore daca mi-ti primi, eu va port peste tot papucii!

  1. Apoi ,, mai Toadere , vad ca Mariuca a fost in gand cu mine cu papucii aia, Grendha,,… Sa-i poarte sanatoasa si multa bafta tie … Ca ambasador…

  2. Apoi ,, mai Toadere , vad ca Mariuca a fost in gand cu mine cu papucii aia, Grendha,,… Sa-i poarte sanatoasa si multa bafta tie … Ca ambasador…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: