Alice te-ar putea trimite la Hotel Comfort Suites 5* din Predeal

Asa-i zice provocarii initiate de Alice:

1. La munte locuiesc, imi place aerul, zona, linistea si simbolul care ma inspira de foarte multe ori. E practic imblanzitorul meu, in suficient d emulte cazuri.
2. Da, am fost. De multe ori. Si pana aici, si doar in trecere prin, fara vreun popas. De cate ori am si tras pe dreapta pentru o vreme oarecare acolo, mi-a placut apropierea muntelui de zona locuita, inaltimea rarefianta si unica a zonei si turismul care ia o amploare ca pe-afara. Alte trei motive pentru care as dori sa mai merg acolo sunt: in drum spre cineva drag trec si pe aici (Predeal), trenul la o adica oricum are mare intarziere si pana in Predeal ajung destul de bine si iarba de pe stadionul din localitate as dori sa vad daca a mai crescut, caci odinioara avea rumegus mai mult decat iarba verde!
3. Un weekend e scurt ca intindere temporala. Dar timpul se intinde dupa vointa fiecaruia functie de: persoana care-l asista si insemnatatea fiecaruia pentru celalalt, imaginatia si improvizatia de moment care toate la un loc fac timpul sa nu conteze ci doar pretiozitatea persoanei de langa tine pentru care orice secunda aproape e o vesnicie!
4. Am intrat! Face parte dintr-o afacere mai mare, e amlasat intr-o zona buna a localitatii iar exoticul iz strecurat printre aspectele modernitatii cu sarm si stil arhitectonic si cultural il fac unic.
5. Every day is Valentine’s day pentru ca e deviza respectului pentru cel de langa tine intr-o acceptare a vietii mereu aproape cu si prin iubire. Or, chiar nu se putea altfel!

Poti ajunge si tu aici, daca intri la Alice pe blog si urmezi pasii pe care ti-i spune ea acolo!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.