Fii vALLuntar si tu! Hai sa replantam padurile ce nu mai sunt!

Vrei sa poti contribui si tu la stimularea repopularii padurilor din tara ta? Nimic mai simplu: scrii ca vrei sa participi in campania Fii vALLuntar ajunsa la editia secunda-n acest an si apoi daca tot ai un blog pe care mai scrii cu o frecventa multumitoare pentru tine si pentru publicul ce te citeste, primesti una sau doua carti de la editura si timp de o luna de zile ai timp berechet sa citesti si sa recenzezi textul.
Apoi publici recenzia/ele la ce-ai citit si cauti sa aduni cat mai multe likeuri, commenturi ok “decente”-cum mai spun unii- pe blog la tine sau pe siteurile de socializare unde-ti mai promovezi articolele cu recenziile si asta pentru ca numarul lor conteaza mult! Anume cantitatea convertita-n minute de voluntariat, care este si scopul partenerilor acestei campanii, editura All cu cartile, Romsilva cu puietii ce vor fi padurea-n miniatura acum si sa speram in regenerarea fondului forestier cu timpul. Parteneri media din spatiul advertisingului sunt si ei aproape de o intentie nobila in care incepem sa credem ca putem schimba si imbunatati ceva doar coalizand crez si idei si fapte.

valluntar2
La treaba, c-avem nevoie si de educatie, prin citit afli o gramada de chestii faine care-ti imbogatesc vocabularul si a fi informat si citit inseamna a fi si bogat si puternic cunoscand ce altii necitind nu au avut cand sau cum sa afle, si de paduri, ca asa cum au fost s-au mai dus din ele si greu cresc la loc, daca nu le plantam! Asa ca fii si tu vALLuntar, uite-asa! Citeste, recenzeaza, aduna-ti publicul laolalta sa te comenteze bine sau critic dar in cuvinte rezonabile si asa replantam padure cu padure la loc!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: