Parteneri media

TVR – Zon@ IT o extindere a productiei stricte de televiziune inspre mediul virtual al comunicarii tot mai ades accesat, o solutie de acomodare ok din perpectiva mea.  Informatii pretioase in domeniul IT oferind publicului larg si specialistilor propuneri si solutii.

RadioLynx printre useri, muzici diverse, discutii si tematizari care sa prinda si sa capteze interesul unui public general valabil oriunde si oricand si-uite-asa emite si iar emite !

Connect un site special creat pentru consumatorii de tehnologie avansata si nu numai, indiferent de statusul lor, anume: producatori si marci cu magazine de desfacere a produselor si serviciilor dumnealor sub siglele recunoscute prin calitatea si durabilitatea lor in timp dovedite ambele, sau simpli clienti care schimba modul de a cumpara si de a face achizitii, inlocuind ziua cat e ea de lunga de shopping in timp si spatiu reala ambele, in clickuirea siteului si comanda on-line mai rentabila ca efort timp si asta presupunand economie de carburant, nervi si asteptari traduse in timp fizic castigat pentru petrecerea lui in sanul celor dragi, mai ales de se intampla sa fie weekend ca acum!

Photo Magazine revista foto unde in spatiul virtual ocupa bransa destinata organului de simt vizual, cel mai fericit organ al omului rasfatat in aceste timpuri cu fel de fel de lucruri, care mai de care mai de vazut, pentru confortul interior si nu numai al subiectului receptor de lucruri faine din mediul ambiental cu care-si clateste umoarea apoasa si-si binedispune ziua, timpul, starea si isi creste randamentul scontat pentru actiunile de urmat de-a lungul lungii sale calatorii prin sarcinile de indeplinit pe durata daily schedule-ului sau!

121.ro alta sectiune pe sectoarele greu de numarat pentru a emite o statistica in mediul virtual, unde informatia abunda! Si aici informatii despre mai tot felul de lucruri interesante ce pot umple deopotriva agenda zilnica a femeilor ca si a barbatilor, ce nu- nu e musai sa se fi simtit femei sau sa joace in real life rolul unora dintre urmasele Evei, ci sa fie si ei interesati de film, teatru, moda si alte preocupari ce tin de stil, interes social si convietuire armonioasa!

MediaLOOK – un site ce promoveaza tehnologia comunicationala de inalte performante atinse recent! Producatori si sigle, marci si calitate recunoscuta in timp prin utilizatori numerosi multumiti se regasesc si aici cu ofertele in materie de noutati, preturi, ca urmare a grijii permanente de a imbunatati pentru utilizatorii deastfel de produse randamentul asteptat de acestia in ceea ce priveste criteriile dumnealor de asteptari mai mult ori mai putin in acord si cu ale lor cunostinte IT! Ce sa-i facem, producatorii au inteles-o demult, clientul stapanul este si asteptarile sale-s sfinte litere de lege intr-o ordine a cererii si ofertei intr-o piata liberalizata!

PrWave – aici regasesti informatii diverse, noutati din lumea media, VIP-uri interne si internationale, social life si solutii de ocupare utila si placuta in acelasi timp a timpului liber si nu numai. Pentru alte detalii va rog folositi cu incredere!

MoneyWatch aici aspectul financiar, statistic cuantificat in termeni de profit al demersurilor noastre este in lumina atentiei si reflectoarelor din ochii avizi de informatie business.

obisnuit.eu – castigatorilor anteriori ai competitiei multumiri pentru suportul celor ce le-au recunoscut meritele in trecut! Salutari si doar de bine, Sarbatori fericite ca bat la usa!

Alexandra Verzes pentru ca sincer m-am indragostit de felul tau de a scrie, vei fi facand parte repede-repejor din lista-mi de contacte! Bravo pentru ce esti, cum si ce gandesti si mai ales pentru ce si cum reusesti ori de cate ori vreun demers din multele incepute isi regaseste finalizarea anticipata de tine inainte de a te fi incurajand sa derulezi tot, pas cu pas! Te felicit si-ti multumesc pentru sprijinul organizatorilor editiei din 2011 a Superblog! Si tie, Sarbatori fericite cu anticipatie!

Multumiri tuturor pentru sustinerea competitiei! Sarbatori fericite cu anticipatie!

Articolul este rezolvarea cerintelor temei 32 din Superblog 2011.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.