AMD Eyefinity

Despre Amd am scris, am fost jurizat cam la gramada si desi voci destule s-au aratat cu mine adverse fata de felul in care punctarile au curs fara vreo minima responsabilitate si decenta in a explica felul in care jurizarea a tinut ori ba cont de presupusele criterii de jurizare enuntate odata cu tema, adica nimeni de la AMD nu a trimis prin vocea co-organizatorilor un comunicat public in care sa fi explicat de ce mai toti bloggerii au cumulat 50 de puncte ca milogii la scoala, desi se cereau nume, logo de firma, logo de aplicatii, or dati-mi voie si fie doar retoric a ma intreba daca cineva omitea aceste adeziuni grafice in textul articolului ce punctaj mai obtinea!?

Trecand peste acest lucru si peste faptul ca da, regulamentul acestei competitii este inteles in mod divers de co-participantii la aceasta intrunire conjuncturala, anume ca acele criterii de jurizare des invocate nu doar de mine ci si de alte persoane ce s-au inscris aici scriind si testandu-si abilitatile de scris la comanda sub presiunea diversitatii tematice si presiunii de timp sunt intelese de reprezentantii delegati ai sponsorilor in a juriza articolele noastre, total inadecvat!

Da, nu vreau sa invat pe absolut nimeni limba romana cum se intelege, sau cum ar trebui inteles un mesaj, ci prin criterii de jurizare eu intelegeam acele parghii prin care juratii se justifica in fata celor pe care i-au jurizat, eliminand din start orice fel de suspiciuni legate de felul in care punctarea a decurs la o proba ori alta! In schimb, multi dintre cei desemnati de stafful decizional in cadrul firmelor sponsori in aceasta competitie, pare-se ca limba romana o cam inteleg dupa ureche, nedorind prin aceasta expresie a jigni pe cineva, ci doar a spune ca mesajul ne este total intors pe fetele pe care le doresc sponsorii, asa incat din temele rezolvate de noi bloggerii sa-si puncteze fara transparenta doar pe aceia ce consimt a scrie advertorial de parca ar fi avand jumatate de norma la sponsorul cu pricina, asta cand indemnul de a te fi inscriind in Superblog 2011 suna: scrie creativ, scrie altfel, la fel cum si anuntati in enuntul temei, dar doar atat!

Diverse tehnologii aparute sub sigla Amd la anterioarele teme enuntate s-au rezolvat dupa indelungi perioade de informare si documentare asupra tematicii, asta desi, in regulamentul oficial de concurs se spune ca diferentele de apreciere a lucrarilor noastre nu vor tine de cunoasterea tehnologiilor, limbajul tehnologic avansat neconstituind vreun bonus! Si atunci, de unde pana unde acele diferente la gramada punctate articolele noastre? Nu au intrunit pentru sponsor rating suficient pentru a putea avea si noi bloggerii un jurat in perfecta stare de jurizare, adica neobosit, neplictisit si mai ales transparent?

Cand vine vorba despre jurizare, va coditi a spune ce si cum anume ati procedat astfel incat ca la Bac, sau facultate, sau oriunde e cazul, examenele, concursurile, evaluarile sunt acele chestiuni aparte pentru dascal de a fi transparent si de a raspunde de felul in care da seama de ce anume a punctat ori depunctat, elevii, studentii si ma rog, cei evaluati cunoscand dinaintea afisarii rezultatelor dascalilor, cam ce si cat au rezolvat, repet, totul transparent, fara dubii pentru absolut nimeni!

In schimb, aici, vad ca Juriul taie si noteaza la gramada, nu da semne de comunicare inspre a se justifica, iar asta, descurajeaza orice alt nou demers creativ! Sunt om in buna regula, iar ideea de joc pe Pc, chiar nu mai prinde, iar motive, date fiind jurizarile anterioare, chiar am!

Iar cum pe final de noiembrie, anticipam cu totii, cei asemenea noua oamenilor Sarbatorile de iarna, imi mentin gandurile cele mai calzi, sincere si firesti de a va bucura si dvs, juratii AMD de sarbatori de iarna fericite, cu sanatate si mai ales in sanul celor dragi!

                                              Articolul participa la proba 27 a Superblog 2011 PcNews.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.