NH HOTELS “WAKE UP TO A BETTER WORLD”

Honey, plecam in Germania, uite ce am castigat!De la NH Hotels avem o saptamana cazare in oricare din locatiile sale din lume! Tot voiam noi s-o vedem de-aproape pe Gabita, nu-i asa ca fix la ea vrei si tu sa mergem toti, sa ne vada si ea piciul? Cum altfel sa fi reactionat eu la aflarea unei astfel de vesti, ce ma-nmuie cum nu m-a inmuiat deloc cand am aflat ca-s tata si nici cand am asistat la marea venire pe lume a urmasului nostru? Fireste ca bucuria mea n-a avut masura! Ce concediu fain va fi!

Acum Gabita se va adapta schedule-ului nostru. Asa zici calatorind, nu mai vorbesti national ci global, te englezesti! Altfel n-ai facut nicio branza si sa vorbesti cu strainii sa te doara incheieturile mainilor, ca Mr Juvets in Nea Marin miliardar, e o alegere imatura! Dupa saptamana de acomodare cu Germania la hotelul gazda din Frankfurt,  Gabi ne va fi gazda!

Compania hoteliera olandeza  NH Hotels ofera turistilor o paleta diversa de servicii de pe urma carora confortul interior e garantat! NH Hotels Romania inseamna Bucuresti si Timisoara. Olandezii mi-s dragi  de fel prin PSV, portocala mecanica, Ajaxul, Johan Cruiff. Asa cum si Gica Popescu alaturi de un Romario au adus PSV in top ajungand apoi la Barcelona antrenata de olandezul zburator, Let’s make things better si Wake up to a better world pare-se ca au avut un impact pozitiv asupra amandurora.

Let’s make things better si Wake up to a better world, adica tot ce iti ofera, cazare, masa, programe de vizitare imprejurimi si obiective importante, sau petrecut timp in aer liber se ghideaza dupa bio diversitate, echilibru natural, face o intoarcere a omului in sanul naturii si nu trimite ofensator inspre luxul imbacsit de prea multe facilitati plictisitoare ale altor competitori din bransa turistica! Si drept va spun, cum  noi nu suntem pretentiosii lui peste, e ce se putea mai bine, ca nu avem timp si dispozitii pentru frantuji simandicosi sau alt tip de oameni prea plini de ei insisi in felul in care te privesc! E foarte ok, deci cu NH Hotels! Primim produse bio, programe de excursii prin zonele deluroase din imprejurimi unde se poate zbengui strumful nostru mic destul cat sa creasca mare mai apoi in aer curat si-n natura asa cum e ea, speram mai atent pastrata curata, caci ea ne suporta pe toti! Aici, tot ce se face, primirea, cazarea, servirea meselor, ghidarea in activitatile planificate dinaintea sosirii, e dovada vie a faptului ca vrem cu totii o lume mai buna, mai curata, mai linistita, pentru ca si cei mici ca strumful nostru sa aiba sansa de a se bucura la randul lor de alt generatii aici pe Terra, iar nu altfel!

Ecomeetingurile, folosirea ambalajelor biodegradabile, folosirea cumpatata a resurselor de apa sunt doar cateva detalii importante ale faptului ca preocuparea acestor oameni pentru pastrarea naturii curate nu este simplu discurs si nimic altceva! Caci  Wake up to a better world popularizeaza ideea protejarii naturii, bunul cel mia de pret al omenirii. Campaniile duc slogaul in cresele si scolile primare unde strumfi ca Alex al nostru invata cum sa previna si cum sa pastreze natura curata, nerusinandu-se pentru asta de e nevoie de a te implica personal dand exemplu a ce sustii in igienizari ale padurilor, raurilor, ceva in gen Let’s do it, concept importat de la baltici, de nu ma insel! Si fireste ca te simti peste tot la asa organizare ca acasa, de esti dinainte partizanul conceptelor responsabilizarii sociale in privinta cumpatarii exploatarii naturale pentru a da o sansa si copiilor nostri la o viata macar pe masura celei avuta de noi pana acum! Din care zambetul, entuziasmul fara umbra de masti false si sentimentul pozitiv contagios de incurajare interioara spre a determina putinta sa razbata din noi in tot ce ne propunem, nu lipsesc deloc din peisaj!  Chiar fain la NH Hotels Frankfurt!

Articolul participa la Superblog PcNews 2011, proba 13.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.